Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg mennyit kell varjak? Mert szar le ilyen nyilvanvaloan?
Figyelt kérdés
A gond h a fiu akivel jartam.. nem ir vissza ..o szakitott aztan lehet kicsit merges lett ram mert egy kozos baratunknak is elmondtam aki nem tul szep mondatokkal fejezte ki h mit gondol rola. Ereztem h ezzel jobban elvagtam magam. Facen irtan neki egy tok átlagos kérdést h mit csinal holnap es elolvasta de 4napja nem ir vissza. Bezzeg a masik kozos baratunknak igen...nagyon durvan felbassza ez a fiu az agyam. Tuti nem írok mert a vegen elhiszi h oda vagyok meg erte. Hol ott en mar tul leptem rajta csak az a helyzet h nagyon jo baratok is lettunk. Azt irta nekem meg anno h barmi van hozza fordulhatok ezt a szakitas után is elmondta. De rohadtul nem fogok irni neki, tudjatok bennem van az a csak azert sem erzes. Szerintetek meddig varjak mert azert az is megfordult a fejemben h hmm lehet h megis csak rakene irni. Fiuk ti meddig vartok a visszairassal ha egy ilyen helyzet allna elo? Mit tegyek? Valaszaitokat elore is koszonom!!:)2017. júl. 14. 00:06
2/3 anonim válasza:
Nem mindenki kiváncsi az exére. Nem értem hogy miért szajkózod azt hogy nem írsz neki amikor már írtál? Te tetted meg az első lépést amit ő nem viszonzott, tehát most nem te ignorálod őt hanem ő téged.
"Tuti nem írok mert a vegen elhiszi h oda vagyok meg erte"
Mert oda is vagy, hiába magyarázkodsz. Nem kattongnál rajta ennyire ha nem ez lenne az eset.
3/3 A kérdező kommentje:
En ezt megertem , de nem is tudod, h mi volt azelott, h ossze jottunk . 4honapon keresztul nagy baratsagban voltunk aztan jott egy buli ?ami alkalmával kavartunk es o azt mondta h szerinte mi összejöttünk . 9napig tartott majd azt mondta nem erzi h szeret. Kozlom mikor elkezdtem vele jarni en se szerettem sot inkabb csak egy kotodes alakult ki. Elrontottuk a baratsagunkat ,de hianyzik h a problemaimat vagy akármit megtudtam vele beszelni, mikor meg joban voltunk
2017. júl. 14. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!