Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 évesen még szűz vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen még szűz vagyok. Van még ebből kiút?

Figyelt kérdés
Lányoknál kb semmi önbizalmam nincs már sok csalódást okoztak. 23 éves vagyok és sose volt barátnőm és nem is szexeltem. Borzalmas érzés ez.
2021. szept. 15. 08:25
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Az csak rajtad múlik
2021. szept. 15. 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

Szard le én 28 éve nem szexeltem.

2 dolgot tehetsz 1. elfogadod magad és elkezdessz úgy élni , hogy jól érezd magad függetlenül attól hogy van-e csajod vagy sincs.

2 fejleszted magad és kihozod magadból a maximumot

2021. szept. 15. 08:30
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Szerezz egy barátnőt vagy prostizz!
2021. szept. 15. 08:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Simán :)

Nekem 26 éves koromban lett párom először, előtte semmi, 20+ lánynak udvaroltam komolyabban előtte.

Tudom, hogy nehéz, de igazából a titka az, hogy próbálkozz sokat, és mindig próbáld megtalálni utólag, hogy mi nem volt oké. És tanulj meg úgy csinálni, mintha lenne önbizalmad, ez a sikernek minimum 80%-a.

Még két jótanács, próbálj az alapján választani lányt, akinek udvarolsz, hogy mi az ami tényleg fontos neked, és ne csak a 9-10/10-es bombanőket vedd észre.

A másik, nekem bejött az online társkeresés, szerintem a hasonló srácoknak előny, ha már az első találkozó előtt érdekesnek tart valamilyen szinten. (És legyél érdekes, legyen személyiséged, hobbid, stílusod, ne csak egy unatkozó faszent legyél. És ez ne megjátszás legyen). Itt nem a tinderre és társaira gondolok, az csak a nagyon jóképű pasiknak jó, hagyományos, profilos-levelezős oldalakra, nekem bejött.

2021. szept. 15. 08:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Itt hiába irod ki, ezért tenned kellene valamit.

Ez nem jutott még eszedbe?

2021. szept. 15. 08:49
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom mit görcsölsz ezen a nő dolgon!?

Tudod, hogy a pasiknak mennyivel nyugisabb életük van nő nélkül? Azok a férfiak akik elváltak, vagy pusztán vége a kapcsolatuknak, azok sokáig nem is akarnak kapcsolatot, komolyat meg végkép nem, mert élvezik a szabadságot. A szexet is annyira túlmisztifikálják, de az ágyban te gürizel,leizzadsz mint egy ló, és akkor leszel király ha jól ki tudod elégíteni a nőt.

Te mit kapsz cserébe? Pár másodpercnyi élvezetet. Volt több nőm, illetve most is van, de össze nem költözöm vele az biztos. Van, hogy miután kiverem, utána elgondolkodom, hogy teljesen jól el lehet lenni nő nélkül is.

2021. szept. 15. 09:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Menj el egy hivatásoshoz, és akkor már nem lesz ekkora jelentősége, ami legátol teljesen. Nekem is így elhúzódott, bele akartam halni, végül úgy oldódott meg, hogy egy ismerősöm összehozott egy lánnyal.

Vagy valami randiközösségbe, volt pl. ilyen villámrandi asszem Pál Feri csinálta, hogy bevallottan mindenki azért ment, hogy 2-2 percet beszéljen sok emberrel és a végén akik folytatnák hagytak egy telszámot egymásnak.

2021. szept. 15. 09:43
 8/10 anonim ***** válasza:
7# vagyok. Próbáld máshogy, mint eddig, kérj segítséget, csatlakozz hasonló problémákkal küzdők közösségéhez. :-)
2021. szept. 15. 09:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Van még vagy 50 éved, szóval persze, változhat.
2021. szept. 15. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
7# vagyok. jó amit a 4-es ír. Tehát: az hiba, ha valaki annyira bele van szomorodva a szüzességébe, hogy nem építi az élete többi területét. Tehát ezt ne tedd, a napod egy részében szomorkodhatsz, de amúgy törekedj a megoldására, és a többi idődben meg dolgozz a céljaidon, fejleszd magad az egyéb területeken.
2021. szept. 15. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!