Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan csajszik akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan csajszik akik lefeküdnének olyan fiúval aki jól néz ki, csak nincs bátorsága csajozni, emiatt még szüz 22 évesen?

Figyelt kérdés
rólam van szó és csak elméleti kérdés, privátba is jöhet válasz ha ide nem akarod írni
2021. szept. 13. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
En baratom nagyon visszahuzodo volt, de ez nem tartott vissza hogy megismerkedjunk majd lefekudjunk.
2021. szept. 13. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem.
2021. szept. 13. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nagyon is sok ilyen csaj lenne, nap mint nap lehet tucatnyi elmegy melletted és valószínűleg a környezetedben is van, ismersz ilyen csajokat. A bibi az hogy ha nem "csajozol" nem udvarolsz, próbálkozol a szimpátia szikrává csiszolásán akkor elmennek melletted.
2021. szept. 13. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy érted hogy szánalomból? Neeeem.
2021. szept. 13. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, nincs szánom szex. Ha nekem kell rámászni, az nem túl izgató.
2021. szept. 13. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem a félénk pasik nem jönnek be. Én egy magabiztos csaj vagyok. Szeretem ha a pasi is az és humora is van. A külső már mellékesebb. Ettől még lehet vannak olyan nők akik ilyen védelmező tipusok és ez jön be neki. De ettől még nem fog egy nő eléd ugrani h szia ismerkedünk?
2021. szept. 13. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak, persze, de ehhez az első lépést neked kell megtenni. Amúgy, lehet valakinél ez pont imponál, hogy ő az első egy fiú életében. Akárcsak én, s barátnőm esetében. Én is most 23 évesen vesztettem el, nincs ebben semmi, sőt a barátnőmnek kifejezetten tetszett, hogy taníthat. 23/F
2021. szept. 14. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!