Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Teljesen csupasz pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen csupasz pénisz szerintetek szebb mint a szőrös?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kezdtem el borotválni teljesen,jobban tetszik így magamnak meg eddig a lányoknak is.

Higénikusabb szerintem meg a gumit is egyszerűbb felhúzni.

Viszont a tövénél van egy nagyobb anyajegy ami kicsit zavar engem és a borotválást is megnehezíti azon a részen.

Szexnél vagy orálnál lehet miatta sérülés?Érdemes lenne leszedetnem vagy esetleg vannak olyan lányok akiknek az intim anyajegy szexi?

2021. szept. 14. 18:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

19:08

Nem tudom hogy ki és mit küldött neked de biztosan nem én,úgyhogy örülnék ha nem állítanál valótlant,kössz!

2021. szept. 14. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szebb a csupasz.
2021. szept. 14. 19:09
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Mit háborogtok szerintetek miért írják ki ezeket a kérdéseket ha nem privicélpont vadászat céljából? 😅 Onnantól csak habitus kérdése hogy küld-e az illető dickpicket, vagy csak ecsetelgetni akarja és 1-2 privin belül rákérdezni van-e kedved snap / bekapnád-é 😅
2021. szept. 14. 19:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyet értek, jobb a csupasz (vagy rövid szőr). Ha az anyajegyed miatt aggódsz, akkor menj egy bőrgyógyászhoz, leszedi pikkpakk. És akkor biztos nem sérülsz meg. Magad miatt érdemes, szex szempontjából nem oszt szoroz.
2021. szept. 14. 19:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Én támogatom a csupaszt. Orálnál egyértelműen praktikusabb.
2021. szept. 14. 20:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb a csupasz. Esztétikailag és higiéniailag is, de a szexben is jobb.

Az anyajegyet meg vetesd le, mert káros, ha megvágdosod.

2021. szept. 15. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!