Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen csupasz pénisz szerintetek szebb mint a szőrös?
Pár hónapja kezdtem el borotválni teljesen,jobban tetszik így magamnak meg eddig a lányoknak is.
Higénikusabb szerintem meg a gumit is egyszerűbb felhúzni.
Viszont a tövénél van egy nagyobb anyajegy ami kicsit zavar engem és a borotválást is megnehezíti azon a részen.
Szexnél vagy orálnál lehet miatta sérülés?Érdemes lenne leszedetnem vagy esetleg vannak olyan lányok akiknek az intim anyajegy szexi?
Nekem a szőrös a férfias. A csupasz csigákat nem szeretem:D de úgyis az a lényeg, hogy a te partnerednek mi tetszik, na meglegdőképpen hogy neked mi kényelmes.
Az anyajeggyel szerintem nem lesz probléma, de leszedetni se nagy dolog egyébként
#6: én már kaptam is
Innentől ne válaszoljon neki senki:)
18:58 és 19:02
Örülnék ha nem hazudnál,eddig 1 embernek válaszoltam aki privátban írt nekem és senkinek nem küldtem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!