Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok gáz ha egy pasi csak 2-3 percig bírja a vaginális szexet?
Vicces, de az az igazság, hogy a férfi arra van "tervezve", hogy hamar elélvezzen.
Ez ugyanígy van az állatvilágban is.
Nem kell messzire menni, mivel mi is emberszabásúak vagyunk ez ugyan így van a majmoknál, gorilláknál, csimpánzoknál stb...
Egy ló kb 20 másodperc alatt elélvez :)
Csak az ember az egyetlen aki a szexet élvezetre használja, nem csak fajfenntartásra.
És igen, nekünk pasiknak ez nehéz dolog, hiába mondják a nők, hogy ciki vagy nem ciki, mi ezt nem tudjuk szabályozni.
Technikákkal vagy gyógyszerrel elnyújtható de akkor sem szabad elfeledkezni a test természetes reakciójától, ami nem az hogy fél óráig dugjunk egy nőt hanem az, hogy legyen erőteljes erekciónk és életképes spermánk....
Tegnap este volt megint akció. Az első menetet kicsivel tovább bìrtam mint eddig, kb 5 perc, utána (eddig először) nekivágtunk egy másodiknak is, és ott már kitartottam 10-11 percig. A néhai leállás is segített amit a 13-as ajánlott.
Első kapcsolatom a jelenlegi szóval erősen kezdő vagyok, de már nem vagyok kamasz. A barátnőm idősebb, és valamivel tapasztaltabb is nálam. Tudja hogy tapasztalatlan vagyok, és megértő, türelmes szerencsére. Persze a cél a 15-20 perc lesz.
Köszönet minden segítőkész válaszért. :)
De szépen megideologizáltad, hogy gyorstüzelő lúzer vagy. Ha úgy gondolod, hogy a szex csak ennyi, keress magadnak csimpánz színvonalú nőt. Vagy dugj csimpanzt. Nem hinném, hogy nagy elvárás részemről, hogy a párom elégítsen ki!! Ha pedig erre nem képes a pasi, hát keresek olyat aki képes, a lehető legjobban! Majmoknál és lovaknál a párzás után utód születik, az embernél nem, szóval nem jó a párhuzam. Hacsak nem elégszel meg összesen két-három dugással egész életedre (amiből gyerek születik). Ha élvezetből is dugni akarsz, akkor nem csak a te élvezed számít, hanem a másiké is, szerintem ez napnál világosabb. Akkor meg miért hivatkozol a majmokra??? És ezt vajon hány nőnek mesélted már el a két perces meneted után, magyarázatként amiért ő orgazmus nélkül maradt... 😄😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!