Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam el a pasimnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a pasimnak hogy ez kevés? Nálatok van előjáték?

Figyelt kérdés

Nálunk a szex abból áll hogy csókolózunk vagy még azt sem és már vagy az ujja vagy a farka bennem is van.

Nekem ez így nagyon nem jó.

Nem merem elmondani neki félek hogy megsértődik és még ez sem lesz vagy elhagy.

Próbálok úgy tenni mintha élvezném a szexet.

2021. szept. 14. 06:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Így ne csodálkozz, hogy nem mondod el, hogy mire vágysz, és élő adod, hogy élvezed. Persze tudom, hogy az lenne a legjobb, ha számukra is magától éretődő lenne, de nem az néha. Ha meg úgy teszel, mint aki élvezi, elkönyveli, hogy neked ez elég. Ugyan annyi jogod van élvezni a szexet, mint neki. Mond el feketén fehéren, hogy mire vágysz. Ha ezen megsértődik, akkor egy barom, nem kár érte.
2021. szept. 14. 07:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az előjáték fontos része a sexnek. Csók,simogatás,kölcsönös orál, ez mind kell ahoz ,hogy jó legyen a sex. Nem nyal ki? Akkor Te meg ne szopd le ! Nekem a partnerem bekapja , akkor alap ,hogy én is csinálom neki.
2021. szept. 14. 07:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is kb egy óra az előjáték , utána már a dugás az nem sok idő .

Mindkettőnknek ez a tökéletes.

2021. szept. 14. 07:23
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

Lehet hogy nem így van , de ha ezt magától nem éri fel akkor nem is fogja ő ezt csinálni.

Hát a nyalizás is nagyon fontos , nekem mint férfinak nagyon is jól esik.

2021. szept. 14. 07:26
 15/20 anonim ***** válasza:

Persze szinte mindig van előjáték.

Évente egyszer van csak ilyen gyors numera, de ehhez olyan helyzet kell.

Mi úgy csináljuk, hogy csókolózás. ölelkezés. Utána a nyakát csókolgatom. Közben leveszem a felsőt. És megyek lentebb a mellekre lassan. Ott bimbókat szopogatom finoman lassan kicsit elidőzve.

Utána csókolgatva a testet elindulok lentebb. Leveszem a nadrágot és a bugyit.

Hastól haladva lefelé tovább csókolgatom, tovább haladva a belső combra. Utána vissza a szeméremdombra.

Ezután nagyon érzékeny és lassan odaérek a csiklóhoz. Lassan elkezdem nyalogatni szivogatni.

Utána nemsokára rá bedugom az ujjam.

Én ezt annyira élvezem, hogy már ő szokott néha szólni, hogy abba kéne hagyni, mert lassan vége lesz.

2021. szept. 14. 10:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez harmatgyenge. Én előkészítem a nő testét a behatolásra, előtte szavakkal felizgatom, aztán simogatások, olelkezes pucéran, heves csókcsaták, gyurmáznlom mindenét, végignyalom, csókolom a teste összes porcikáját, utána ujjazom, nyalom csak ki, mikor az erogén zónákat már gondosan körüljártam és kezd megőrülni. Ezután történik meg a hüvelybe hatolas és tekergés összefonódva, egymásban. 🙂
2021. szept. 14. 11:01
 17/20 A kérdező kommentje:

Jó ezeket olvasni. Irigykedem csak.

Biztosan jó lehet így szexelni.

Remélem egyszer megtapasztalom én is milyen.

Rossz érzés hogy kimaradt még ez az életemből pedig odaadó vagyok de úgy néz ki én nem érdemlem meg ugyan ezt.

2021. szept. 14. 11:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak odaadó légy, legyen ekvárásod is Ez nemcsak a hapsiról kéne szóljon: szopás dugás
2021. szept. 14. 12:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Valami gáz pasi lehet, én addig csókolgatom a testét, szopkodom a cicijeit, nyalom a punciját a páromnak, amíg úgy nem tocsog, hogy majd elmegy már ott is.
2021. szept. 14. 12:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Az ilyet ba$zd ki, a szabályokat meg le kell fektetni. A szex társasjáték mindkét fél örömére.

Te meg perpill használati tárgy vagy. Bár ha korábbi kapcsolataidban is az voltál, nem értem, mièrt hagyod....

2021. szept. 14. 15:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!