Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek erényövben fel akar állni a farka, az milyen érzés, mi történik pontosan? El tudnátok magyarázni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 17:34
2/8 anonim válasza:
Nagyon kenyelmetlen es egy ido utan fajdalmas... foleg hogy nekem 2-3 cm helye van, de tobbet none
3/8 anonim válasza:
Ha megfelelő az öv mérete, úgy fájdalmasnak nem mondanám, inkább úgy írnám le mint egy állandó és kényelmetlen nyomás a farok minden oldaláról. Az én ketrecem 5 cm hosszú, így lankadt állapotban is kicsit össze van nyomódva. Nekem így egyáltalán nem fáj, mert egyáltalán nincs helye, hogy növekedjen ha merevedni akar.
4/8 anonim válasza:
Ha pont akorát vagy egy kicsit kissebbet hordasz mint, amekkora a farkad lankadtan, akkor egyáltalán nem fájdalmas. Ilyenkor nem tud megtelni vérrel a farkad és igy nem is okoz fájdalmat hogy le van fogva, és megprobál felálni. Ha tul nagy akkor, viszont nagyon fájdalmas tud lenni, de ilyet nem is szabad hordani hosszabb távon.
6/8 anonim válasza:
Erényövet a nőkre kell adni, nem véletlen...
8/8 anonim válasza:
Ha jó a méret nem fájdalmas inkább csak fura, enyhén kellemetlen. De számomra jól eső érzés. Olyan feszítő. Ez általában addig tart amíg a csajom izgat mindenféle módon.Azzal büntet. A reggeli merevedés tud kellemetlenebb lenni, nehezebb kibírni de elviselhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!