Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés ilyenkor? 20/F
Már kiskoromban felfedeztem, hogy ha például a két kezemmel megtartom magam valahol, a térdem behajlítom, a combomat pedig a testemmel kb derékszögbe helyezem, és mozgatom a lábaimat ki-be, egy idő után egy elég intenzív és nagyon jó bizsergős szerű érzést kezdek érezni valahol belül, a fenekem és a nemiszervem közötti részen, meg talán a medencémnél. És ezt az érzést leginkább az orgazmushoz tudnám hasonlítani, csak sokkal nagyobb területen érzem, és még annál is intenzívebb, és ez nem múlik el addig, amíg nem hagyom abba ezt a mozdulatot.
Vagy pedig például ugyan ezt tudtam érezni kiskoromban akkor is, amikor a csúszdának a csúszda részén akartam felmászni csúszós nadrágba, a kezemmel megkapaszkodtam, egy helyben voltam, de a lábaim dolgoztak, mintha felfele mennék folyamatosan, csak ugye visszacsúsztak oda ahol voltak. Akkor még talán intenzívebb volt.
A lényeg, hogy ezt az érzést mindig nagyon élveztem, és tényleg sokkal intenzívebb, mint egy orgazmus, és teljesen máshol érzem ezt az érzést szinte.
Viszont ma már sajnos nehezen tudok olyan dolgot csinálni, ami elő idézi, mert nehezebb vagyok és már nehezebb megtartani magam, így hamarabb elfáradok, mint hogy elkezdjem érezni ezt az érzést.
Mi okozza ezt az érzést, más is tud ilyet előidézni? Illetve ha igen, vannak még rá könnyebb módszerek, hogy elő idézhessem?
Wow én is felfedeztem ezt az első mozdulatsoros dolgot kiskoromban😂. Sőt később bordásfalon lábfelhúzást csinálva is ezt éreztem. Szerintem volt hogy el is élveztem😆
Tökre el is felejtettem ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!