Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már ilyen érzés?
Van egy fiú barátom, akinek van barátnője, 4 évvel idősebb nálam (felnőtteknél nem gáz, de én még tini vagyok) és nem olyan szoros a viszonyunk mert van amikor beszélünk egy hétig minden nap sokat, de utána hetekig semmi. Szóval esélytelen h legyen köztünk bármi is.
És igazából én sem vagyok belé szerelmes, de szexuálisan mégis vonzódok hozzá.
Párszor volt, hogy kicsit átment flörtbe amit viccből írtunk mindketten de felizgultam nagyon.
Olyan is volt, hogy azt álmodtam, hogy le akar fektetni, de én nemet mondtam neki. És az is annyira felizgatott, full nedvesen ébredtem és muszáj volt orvosolni. És ahogy felketeltem végig azon gondolkodtam, hogy mi lett volna ha belemegyek és volt bennem megbánás is amiért visszautasítottam.
Van amikor rámjön a masztizhatnék és róla fantázilagatok, elképzelek helyzeteket ami nagyon tetszene.
De az a fura, hogy nem érzek iránta semmi komolyat, tényleg csak barát de nagyon felizgat és ki a akarom próbálni de ugye nem lehet úgyhogy csak vágy marad. Senkivel nem volt még ilyen, h nincs köztünk semmi, de kívánom.
Sokszor elgondolkozok azon is, hogy szülinapomon amikor felköszöntött mondta, h majd megiszunk vmit, és h mi lenne ha nagyon berugnánk és úgy megtörténne, másnapra meg nem emlkékeznénk rá és nem romlana meg a barátságunk.
Most este is rámjött a masztizhatnék most is arról fantáziálok, h részegek vagyunk, nála vagyok és random beülök az ölébe, csók, ruhában hozzá simulok az álló farkához, vetkőzünk, közben mondohatja h kezdetektől akarta ő is stb és folytatjuk az ágyban.
Vagy józanok vagyunk, szintén felmegyek hozzá és a folyosón ahol szoktam levenni a cipőt meg a táskát, ott a falhoz nyom, a kezeimet lefogja, megcsókol, hozzá simul a puncimhoz, forró előjáték és durva szex a szobájában.
Veletek is volt már ilyen h így ráizgultatok vkire de nem akartatok tőle semmi komolyat, és lehetetlen volt kivitelezni?
Én most annyira nem tudom mit csináljak, nem tudom ezt kiélni mert nagy baj lenne belőle ezért titlolom azt a dolgok és nem teszek semmit.
1. Hormonok. Majd lenyugszol. Nekem is volt, hogy mindenre is fel tudtam izgulni, ha pasiról volt szó.
2. A szexhez nem kellenek érzelmek. Legalábbis a szerelem érzése nem kell hozzá. Jó ha van, de ha nincs az se a világ vége.
3. Ha elmúltál 14 akkor csináld. Óvszert használjatok.
Tini vagy és van egy enyhe hormon túltengésed semmi extra egyébként ez teljesen normális.
De próbálj olyan fiút találni aki szingli és ne más kapcsolatába belerondítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!