Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/férfiak! Van akit egyáltalán nem vonz a saját korosztálya?
Figyelt kérdés
Kort és nemet és okokat írjátok. Köszönöm a válaszokat!2021. szept. 12. 21:59
11/23 anonim válasza:
Én a 18-30 éves korosztályt szeretem. 38 F
12/23 anonim válasza:
Nem tudom ez mennyire extrém, de engem párkapcsolatra 20-24 éves lány érdekel, szexre pedig 20-25 éves vagy pedig 35-45 éves nő.
A pontosan velem egykorúakkal vagy nagyjából hozzám hasonló korúakkal (pl most nekem ez a 25-28) rossz tapasztalataim vannak.
27/F
13/23 anonim válasza:
Az intelligens hölgyek vonzanak 20-40-ig.
F 45+
14/23 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Sosem ismerkedtem velem egykorúakkal, mindig az idősebb férfiak vonzottak. Most 23 vagyok, olyan 30-35 évesek jönnek be leginkább. Persze volt arra is példa, hogy idősebbel voltam vagy fiatalabbal (26-28)de az csak szexről szólt
15/23 anonim válasza:
Engem az idősebb korosztály jobban vonz. (F39)
16/23 anonim válasza:
A saját korosztályommal nincsenek jó tapasztalataim. Az idősebb, érett, intelligens férfiak vonzanak, általában a 40-50 közöttiek kb.
28L
17/23 anonim válasza:
Inkább a kicsit fiatalabbak. 48F
18/23 Missi_Key válasza:
egész kiskorom óta a 25-45 korosztály jött be amikor 20 lettem inkább már csak a 30+. szóval amég nem értem el a 30 at sose tetszett a saját korosztályom. (amúgy lány vok)
19/23 anonim válasza:
Nem a korosztály a gond, hanem hogy túl vannak a klímaxon, és nem kell nekik a szex! :)
Így pár évtizeddel fiatalabbakkal jobban kijövök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!