Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex helyett maszturbálás?
Hááát nem tudom.
Nem mondanál valamit a szexről? Mármint amikor van akkor beleadsz apait anyait? Ezt azért kérdezem, hogy nem-e az a baj, hogy csak fekszel és passzívan várod a csodát. Illetve te mennyire vagy kezdeményező ilyen téren? Ezek elég jelentős dolgok lennének szerintem.
Ha pedig ezek rendben vannak akkor pedig baromira eltérőek az igények, de akkor se hiszem, hogy egy "gyors" szopást nem tűrne el tőled és inkább kiveri a WC-ben....
Nem csak fekszem, mint egy tengericsillag, részt veszek benne aktívan :D alapvetően jobban szeretem, ha egy férfi kezdeményez, de egyébként napközben folyton fogdosom meg hasonlók, azt se igazán kedveli.
Bárcsak kamu kérdés lenne, sajnos ezek valós problémák, és pont ez a bajom, hogy nem egy 80 kilós, 150 centis elhízott, igénytelen no vagyok.. és mégis ez történik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!