Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg lehet állapítani egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet állapítani egy nőröl, hogy most tényleg elélvezett, vagy csak megjátssza?

Figyelt kérdés

21éves vagyok, és ezidáig 3nővel voltam együtt.

A 3közül az 1ikkel, 9hónapig együtt voltam, és vele majdnem minden héten többszöris.

És mindig mind azt mondták, hogy "elmentek", viszont sokan mondják, hogy nem egyszerű egy nőnek orgazmust csinálni, és nagyon ritka...

Szóval nem értem, hogy most megjátszották volna az orgazmusukat, vagy tényleg lehetséges, hogy ezidáig mind elmentek?

Az exemnek mindig fájt egy idő után a szex, miután elélvezett, szóval én erre alapozva gondolom azt, hogy az orgazmusa valós volt.

De a másik 2nőnek nem fájt, vagy csak szimplán nem jelezték annak jelét.

Viszont azt kijelentették, hogy "elmentek".

Nos, ez egy elégé értelmetlenül, és kapkodottan össze rakott kérdés.

Viszont annyit szeretnék tudni egyrészt, hogy miből tudom megállapítani, ha egy nőnek tényleg orgazmusa van..., másrészt, hogy ha megjátsszák, akkor miért játszák meg?

2021. szept. 12. 13:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, aki megjátssza, arra rá is kell hagyni. Sok helyen olvastam véleményeket, itt ezen az oldalon is, hogy a nők miért csinálják. Ha nem akarják mondani, hogy nem kielégítő nekik az együttlét, sőt, elhitetik a pasival, hogy jó volt, akkor is, ha nem, akkor rájuk kell hagyni inkább.
2021. szept. 12. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!