Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet valahogy állapítani hogy a csajjal aki mellett ébredtem szexeltünk-e?
Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 11:48
1/7 anonim válasza:
Durva szilvesztered lehetett xD :D :D
Amúgy szét kell nézni hogy van e levetett fehérnemű, koton vagy papirja, ruhák stb. Voltam olyan helyzetben mikor megláttam ki van mellettem és nagyon reméltem, hogy nem volt szex ezért hirtelen ötletből megfogdostam a makkom, hogy van e sperma szaga-ize. mondjuk volt ._.'
Esetleg nyulj rá a puncira mert ha volt szex akkor érezni fogod az illatát az ujjadon.
2/7 anonim válasza:
Nyald ki, ha állott spermaíze van akkor volt :D
3/7 anonim válasza:
Egy régi haverom egyszer gumival a farkán ébredt. Nő sehol. Nem tudom melyik a rosszabb eset.
4/7 anonim válasza:
Remélem pasi csak volt a közelben?! 😁 😜
5/7 anonim válasza:
Használt óvszer a szobában vagy a kukában?
Testnedv a nő vaginájánál vagy combját folyva?
Pasi pénisze szintén. Esetleg a beállott szaga.
2 hét múlva pedig terhességi teszt
6/7 anonim válasza:
Amúgy ha annyira be volt állva, akkor valszeg fel se állt neki.
7/7 anonim válasza:
Kérdezd meg, akar-e MÉG EGY numerát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!