Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet állapítani egy nőröl, hogy most tényleg elélvezett, vagy csak megjátssza?
21éves vagyok, és ezidáig 3nővel voltam együtt.
A 3közül az 1ikkel, 9hónapig együtt voltam, és vele majdnem minden héten többszöris.
És mindig mind azt mondták, hogy "elmentek", viszont sokan mondják, hogy nem egyszerű egy nőnek orgazmust csinálni, és nagyon ritka...
Szóval nem értem, hogy most megjátszották volna az orgazmusukat, vagy tényleg lehetséges, hogy ezidáig mind elmentek?
Az exemnek mindig fájt egy idő után a szex, miután elélvezett, szóval én erre alapozva gondolom azt, hogy az orgazmusa valós volt.
De a másik 2nőnek nem fájt, vagy csak szimplán nem jelezték annak jelét.
Viszont azt kijelentették, hogy "elmentek".
Nos, ez egy elégé értelmetlenül, és kapkodottan össze rakott kérdés.
Viszont annyit szeretnék tudni egyrészt, hogy miből tudom megállapítani, ha egy nőnek tényleg orgazmusa van..., másrészt, hogy ha megjátsszák, akkor miért játszák meg?
Valahogy nem tudom elképzelni a szituációt hogy szex alkalmával kijelentik a nőid hogy elmentek. Folyton megkérdezed őket?
Egyébként ritka kivételektől eltekintve egy női orgazmus elég látványos. Remegés; csípőmozgás; sóhajok(sikolyok); van aki megfogja a fejed és ott tartja mikor nyalsz ha közel van az orgazmushoz; közvetlen orgazmus előtt megfeszül a teste; stb.
Megjátszani meg nincs sok értelme, mert ha nem élvezi, akkor:
-mutassa meg/mondja el hogy hogy élvezi
-ha ezután se élvezi akkor meg nincs értelme együtt lenni
20F
Igen, megszoktam kérdezni, hogy "megvagy?" Vagy valami hasonlo képpen, hogy ha esetleg nincs meg, és én megvagyok, akkor valahogy segítek rajta, hogy meglegyen.
Még egy kérdés... Az gáz, ha engem idegesít az, ha egy nő végül nem megy el?
Csak mert magamból indulok ki, és ha már csinálom valakivel, akkor elakarok menni nyilván...
És így bele gondolom magam az ők helyzetükbe, és gondolom ők is elakarnak élvezni.
Tudom hogy jó tudni hogy elment e vagy sem, de így megkérdezni szerintem a legtöbb lány számára elég hangulatölő. Egyébként jó ha idegesít mert tényleg fontos hogy a nő is elmenjen, de szerintem talán kevésbé frusztrálja a nőket ha nem mennek el, mint a férfiakat, tekintve hogy a nőket azért jóval nehezebb orgazmushoz juttatni legtöbb esetben
Nehéz szinte lehetetlen megállapítani.
Én eddig csak egy nőről tudtam biztosan hogy elélvezett. Neki olyan össze húzódásos rángás volt a hüvelye, hogy nem lehetett össze téveszteni.
A többi hogy jobban liheg meg össze rándul a teste, azt megtudja játszani is.
Nem kérdezősködök.
Van egy formanyomtatványom, amít két tanu előtt aláíratatok a csajjal, hogy volt-e orgazmusa. Így minden egyértelmű.
Én (ha tudom) mindig összeszorítom a lábaimat közvetlen orgazmus után. Nem tudom miért, mintha nem tudnám széttárva hagyni.
Amúgy utána nem igazán lehet hozzám èrni egy kis ideig. Mindenem sokkal èrzékenyebb lesz, utána a hüvelyem szűkebb talán, minden esetre lassabban kell benne mozognia a páromnak. Kis időbe telik mikorra újra ellazulok, ùjra elengedem magam.
Ami viszont a kérdéseidet illeti, na az tuti az agyamra menne. Az oké, h azt suttogja a pasi, h lazíts vagy engedd el magad (mert már ismer annyira, h közel vagyok hozzá) de h kèrdezgessen, h elmentem e már. Egy idő után tuti elmennék, csak más èrtelemben.
Tuti libidógyilkos a gondolata is
Ja ès én sem játszottam meg soha. Èrtelmét sem látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!