Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kényszerítés lenne?
Igen, egyértelműen kényszerítés.
De hogy egy ilyen kérdés alatt is képesek egyesek szidni a nőket, meg feministázni, azért az durván az ő szégyenük.
Kérdező, menekülj ebből a kapcsolatból, van bőven olyan pasi, amelyik tényleg szereti a nőket...
Maradj vele. Ennyi önbedzúléssel és ésszel nem könnyű olyat találni aki szívesen használ szexrabszolgànak.
Nekem speciel nem kellenél. Egy nőnek legyen tartása, különben meg se kívánom.
Kb olyan minrha előveszem a porszívót, kiporszívózok és visszateszem a porszívónál sem elvárás hogy én is szívjam ki.
Érdekes válaszok, a legtöbb...gondolom női...válaszoló szerint ez kényszerítés.
Miközben meg folyton megy a rinya, hogy a magyar pasik nem férfiasak, nem kezdeményezők, és ezért inkább egy arab, feka, vagy cigány kant keresnek a nők.
25-ös, te, ha körülnézel, tényleg azt látod, hogy a nők többsége arab, feka vagy cigány pasival van együtt? Ha igen, akkor nagyon gyorsan állj le a cuccal, bármit is szedsz, mert durván torzítja a valóságérzékelésedet.
A férfias és kezdeményező férfi pedig férfiasan kezdeményez, és amikor a nő valamire azt mondja, hogy ezt én nem, akkor tiszteletben tartja. Férfiasan.
"#20 rendesen kene csinalni akkor😭"
Nekem ha rendesen csinálja egy lány (kb 5ből 1 csaj tud jól szopni, ha már a fiúkat kritizálják), akkor 2 perc alatt eltudok élvezni. Csajoknak minimum 10 perc kell, de volt, akinek 30 perc kellett intenzíven minden alkalommal.
#28 ember, egyértelműen lassabban elvez el a lanyok tobbsege, de mi a lenyeg?xdd
Ez valami sertes akar lenni?
Hogy mi nem 30mp alatt elvezunk el?XD
10 percet ne sajnalj mar tolunk, ne csinálj mar ugy, minth az olyan rengetek ido lenne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!