Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kényszerítés lenne?
Igen, ez zsarolás.
Neked meg pszichológus kéne, hogy kiderüljön, miért nem tudsz kilépni, mikor te is látod, hogy csak kihasznál, de nem szeret, sőt nem is kíván.
Edesf*szom ez a sok naiv, retek h*ulye lány.. Es ezt nokent mondom..
Hogy volt neked ott undorod bekapni meg neki a 2centijet?
Es miutan kijelenti, hogy o neked nem fogja csinalni, meg fos kifogasokat is kitalált, hogy miért nem, te komolyan nem dobtad ki abban a pillanatban a p*csaban? :D
Ember, egy uritozsak vagy neki, elvezd vagy koszonj el tole
Bírom az itteni női megmondó embereket.
Itt előadják magukat, ezt így meg úgy nem szabad, aztán otthon a hálószobában kapják az ívet, kavargatják a vasárnapi ebédet, mosnak főznek takarítanak, azt mikor a férjük elmegy otthonról, feljönnek ide, azt kiélik magukat.
Hogy előadják mekkora női szabadságharcosok.
Persze,persze!
4-es vagyok.Több nővel is leveleztem innen.Sajnos nagyon sok férfigyülőlő van köztük.Van aki leírta, több regisztrációról írkál néha ha olyan a kérdés, hogy úgy tűnjön mennyi nő szidja a kérdezőt.
Egyik ilyen nő 130 kg, mondta hogy a férjével azért van még mindig, meg elnézi a megcsalásokat, mert tudná hogy a való életben a kutyának nem kéne.
#4 Szivem, en eddig az osszes palimat beneveltem olyanra, ami nekem megfelel, nem csak jaratom a szamat itt fent.
Ferfira pedig sosem mostam, foztem, takarítottam, az az o dolga, hogy a 3 agysejtevel megoldja valahogy.
Szexben pedig mindigis en dominaltam, ahogy a kapcsolatban is, szóval sajnalom, ez se talalt be:/
Nem mindenki olyan onbecsules nelkuli kis ne bants virag mint a kerdezo:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!