Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért adhatja el a szüzességét egy szép nő?
Figyelt kérdés
Szép arc, vékony, sportos test. Igényes megjelenés. 22/N2021. szept. 12. 00:16
3/15 anonim válasza:
ez több százezres tétel, ha nem milliós, nem a csórók bulija, nekik ott a Gubacsi
5/15 anonim válasza:
Amúgy ez a szűz téma miért annyira fontos a pasiknál, valamint miért képesek ezért komoly összegeket fizetni? Mi abban a jó, hogy fáj a nőnek, nem lehet egy normálisan szexelni vele stb...
6/15 anonim válasza:
Pénzért.
De amúgy tényleg érdekelne, amit az #5 felvetett. Nekem fájt az első, és egy esetlenkedés volt, miért jó ez a pasiknak?
7/15 anonim válasza:
Nem jó az a férfiaknak sem, csakhát ezt eltudja mondani, dicsekedni vele.
8/15 anonim válasza:
Összeget sajnos nem tudok mondani.
Engem nem izgatna. #6-os nagyon jól választott szavakat, fájdalom és esetlenkedés. Ha kizárólag a szexet nézzük, és ráadásul alkalmit, akkor a fene se bajlódna szűzlánnyal. Másrészt, sajnálnám is elvenni. Élje át a barátjával, romantikusan.
Pontosabban... inkább azt szeretném, hogy szopjon le/verje ki, az izgató tud lenni egy tapasztalatlan nőtől/lánytól... (mielőtt valaki kijavít: tudom, hogy szüzesség != tapasztalatlanság...)
9/15 anonim válasza:
Menj Dubajba! Ott milliókat is adnak érte! Na meg egy életre szóló megalázást is kapsz mellé!
10/15 Unknowngirl válasza:
En egy huszast adnek erte max. Mar csak azert is mert ugyan ennyiert tapasztalt kurv4t is kaohatnek aki a szart is kikefeli belolem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!