Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek sokszor előfordul, hogy szórakozóhelyen a csajok (akár viszonylag idősebbek is, 10 évvel idősebbek is) hozzátok nyomják/ dörgölik a hátsójukat tánc közben? 27/F
#11-es;
Na ez a válasz tetszik! Tanultam belőle! ;) Legközelebb már tudom mit tegyek :D
Velem még nem fordult elő, mondjuk ehhez hozzá tartozik, hogy:
a; életemben kb 2szer voltam szórakozóhelyen
b; ghecire ronda vagyok
Ahogy fent is írják ez nem újkeletű jelenség. S azt is lásd benne amit fent a "kolléga" már leírt... nevezetesen a csajok 90%-a nem azért csinálja hogy húúúúú dugj már meg azonnal, hanem simán csak kelletik magukat a pasiknak és eszük ágában sincs dugni vagy bármit csinálni. Szimpla önbizalomnövelő-fröccsként csak élvezik hogy a fickók begerjednek és pincsikutyaként loholnak utánuk, de amint konkrétumra terelődne a szó azonnal lepattintják, majd 5 perc múlva azt látod már máshoz dörgölőzik.
Szóval ha ilyet tapasztalsz, akkor... veregesd meg a vállad (neked is önbizalom növelő) fogd meg a csaj derekát és táncika-táncika - nem bulizni mész? Ha tetszik a csaj akkor meg normálisan (!!!) próbálj rá hátha. Ha nem akkor ne keríts túl nagy feneket neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!