Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek sokszor előfordul,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek sokszor előfordul, hogy szórakozóhelyen a csajok (akár viszonylag idősebbek is, 10 évvel idősebbek is) hozzátok nyomják/ dörgölik a hátsójukat tánc közben? 27/F

Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Rendszeresen csinálják ezt a csajok, nem feltétlenül akar mind dugni. Én ilyenkor a fülébe súgom (úgyis háttal van) hogy "ezt kettesben is csinálhatnád nekem valahol..." Mivel többnyire én házibulikba járok, szokott lenni olyan hely ahol kettesben lehet maradni és akinek ezt súgtam, úgy 60%-ban be is akasztottam ugyanebben a pózban... 😁😉
2021. szept. 10. 14:23
 12/15 A kérdező kommentje:

#11-es;

Na ez a válasz tetszik! Tanultam belőle! ;) Legközelebb már tudom mit tegyek :D

2021. szept. 10. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Velem még nem fordult elő, mondjuk ehhez hozzá tartozik, hogy:

a; életemben kb 2szer voltam szórakozóhelyen

b; ghecire ronda vagyok

2021. szept. 10. 15:01
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Nagyobb korkülönbséggel már előfordult. A késő harmincas, férjezett osztályfőnököm dörgölte hozzám a fenekét, amikor 11 éves voltam. Nem lett belőle szex, bár kamaszkoromban fantáziáltam róla, hogy megkeresem, és lerendezem.
2021. szept. 10. 15:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy fent is írják ez nem újkeletű jelenség. S azt is lásd benne amit fent a "kolléga" már leírt... nevezetesen a csajok 90%-a nem azért csinálja hogy húúúúú dugj már meg azonnal, hanem simán csak kelletik magukat a pasiknak és eszük ágában sincs dugni vagy bármit csinálni. Szimpla önbizalomnövelő-fröccsként csak élvezik hogy a fickók begerjednek és pincsikutyaként loholnak utánuk, de amint konkrétumra terelődne a szó azonnal lepattintják, majd 5 perc múlva azt látod már máshoz dörgölőzik.

Szóval ha ilyet tapasztalsz, akkor... veregesd meg a vállad (neked is önbizalom növelő) fogd meg a csaj derekát és táncika-táncika - nem bulizni mész? Ha tetszik a csaj akkor meg normálisan (!!!) próbálj rá hátha. Ha nem akkor ne keríts túl nagy feneket neki.

2021. szept. 10. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!