Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,fiúk Ti mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,fiúk Ti mennyire vágytok a változatosságra? Rosszul képzelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nálunk problémák vannak az ágyban, lehet rosszul gondolom de kérlek fejtsétek ki a véleményetek.

Barátnőmmel erős 6 éve vagyunk együtt, már a legelején akadtak problémák az ágyban, némelyik a mai napig is kísért. Legfőbb probléma az első 3 évben volt, a mennyiség. Én többet szerettem volna(napi 1x), ő viszont megelégedett akár a havi 1-el is. Közrejátszott az is, hogy szülő függő volt és ezért nagyon ritkán találkoztunk, bár amikor igen akkor is ritkán volt szex.

Mostanra összeköltöztünk és picit javult a helyzet e téren de közrejátszik az is, hogy én is jóval kevesebbszer szeretném már a sok elutasítás, illetve az miatt, hogy elég egyhangú az egész.

Csak ugyanazokban a megszokott pozitúrákban tetszik neki, és érzi magát jól. Ne túl nagy dolgokra gondoljatok. Például nem tudunk állva szexelni, mert nem tudja magát tartani (50kg a lány). Próbáltam kezdeményezni a fürdőben, konyhában, autóban vagy bárhol de elutasítás a vége.

Én legszívesebben csinálnám bárhol, bármikor bármilyen pózban, de Ő retteg a nem megszokott és jól bejáratott dolgoktól. Egy szóval nincs változatosság, új dolgok. Sosem szexelünk reggel vagy délelőtt, délután csak este fürdés után. Nem azért mert annyira szégyenlős hanem mert ez a megszokott.

Én gondolom túl, másnál, hogy mennek ezek a dolgok?

Nálam fő a kommunikáció, próbáltam vele erről beszélni de annyi a reakció, hogy ő 26 éve ilyen és nem tud megváltozni(az élet minden területén).

Köszönöm ha végigolvastad, remélem nem nagyon katyvasz az egész. :D

24F

2021. szept. 9. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig ha nincs változatosság, az nagyon hamar megöli az egészet. Kell néha egy kis szokatlan, úgy ahogy írtad, konyhában, mosógépen, fürdőkádban. F
2021. szept. 9. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:

A változatosság nagyon izgató. Jelenlegi páromban különösen imádom hogy folyton nyitott a szexre

20F

2021. szept. 9. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy még elcseszni az idődet egy ilyen fapina miatt. Amondó vagyok, dobbants. 🙂

33F

2021. szept. 9. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Elég rosszul hangzik. Jobb kapcsolatot is eltudok képzelni. Páromnak ha nincs kedve szexelni legalább leszopni legtöbbször leszop.
2021. szept. 9. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Világos. Nemnpasszoltok ennyi. Ehhez nem kell pszichológusnak lenni hogy tudd.
2021. szept. 9. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező én azon csodálkozom, hogy nem vagy még idegroncs. Nálunk is ilyesmi a helyzet, de én nagyon nehezen bírom már...
2021. szept. 9. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Kommunikációs gondtól a prűdségig a barátnődnek minden gondja van, nem feltétlenül éri meg kibontani.

Mi a baj az állva szexel? Nem tartani kell magát, hanem támasztékot keresni!

A barátnődben a gátlások tombolnak, nem a kitárulkozás öröme, úgyhogy este7 órás fürdés előtt nem lesz szex. Nyilván nem ez a normális, de 6 év után kell megszokd... Ja nem, mert kiírtad a kérdést.

6 év után 0,00 szexuális kultúrával, közös ízlés nélkül semmi keresnivalótok egymás mellett.

2021. szept. 10. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!