Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,fiúk Ti mennyire vágytok a változatosságra? Rosszul képzelem?
Sziasztok!
Nálunk problémák vannak az ágyban, lehet rosszul gondolom de kérlek fejtsétek ki a véleményetek.
Barátnőmmel erős 6 éve vagyunk együtt, már a legelején akadtak problémák az ágyban, némelyik a mai napig is kísért. Legfőbb probléma az első 3 évben volt, a mennyiség. Én többet szerettem volna(napi 1x), ő viszont megelégedett akár a havi 1-el is. Közrejátszott az is, hogy szülő függő volt és ezért nagyon ritkán találkoztunk, bár amikor igen akkor is ritkán volt szex.
Mostanra összeköltöztünk és picit javult a helyzet e téren de közrejátszik az is, hogy én is jóval kevesebbszer szeretném már a sok elutasítás, illetve az miatt, hogy elég egyhangú az egész.
Csak ugyanazokban a megszokott pozitúrákban tetszik neki, és érzi magát jól. Ne túl nagy dolgokra gondoljatok. Például nem tudunk állva szexelni, mert nem tudja magát tartani (50kg a lány). Próbáltam kezdeményezni a fürdőben, konyhában, autóban vagy bárhol de elutasítás a vége.
Én legszívesebben csinálnám bárhol, bármikor bármilyen pózban, de Ő retteg a nem megszokott és jól bejáratott dolgoktól. Egy szóval nincs változatosság, új dolgok. Sosem szexelünk reggel vagy délelőtt, délután csak este fürdés után. Nem azért mert annyira szégyenlős hanem mert ez a megszokott.
Én gondolom túl, másnál, hogy mennek ezek a dolgok?
Nálam fő a kommunikáció, próbáltam vele erről beszélni de annyi a reakció, hogy ő 26 éve ilyen és nem tud megváltozni(az élet minden területén).
Köszönöm ha végigolvastad, remélem nem nagyon katyvasz az egész. :D
24F
A változatosság nagyon izgató. Jelenlegi páromban különösen imádom hogy folyton nyitott a szexre
20F
Fiatal vagy még elcseszni az idődet egy ilyen fapina miatt. Amondó vagyok, dobbants. 🙂
33F
Kommunikációs gondtól a prűdségig a barátnődnek minden gondja van, nem feltétlenül éri meg kibontani.
Mi a baj az állva szexel? Nem tartani kell magát, hanem támasztékot keresni!
A barátnődben a gátlások tombolnak, nem a kitárulkozás öröme, úgyhogy este7 órás fürdés előtt nem lesz szex. Nyilván nem ez a normális, de 6 év után kell megszokd... Ja nem, mert kiírtad a kérdést.
6 év után 0,00 szexuális kultúrával, közös ízlés nélkül semmi keresnivalótok egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!