Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt miért vette így magára a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért vette így magára a barátom? Én csak változatosabb szexre vágyom.

Figyelt kérdés
Megkérdeztem tőle hogy nem próbáljuk-e ki a bordázott óvszert mert tök kíváncsi vagyok milyen lehet. Erre teljesen megsértődött hogy “miért nem mondtam hogy unalmas vele a szex?” meg hogy nem tud kielégíteni. Hónapok óta ez megy. Mindig mikor valami újítást szeretnék kipróbálni megsértődik és magára veszi. Ez volt a másik hely ötletemmel, a szerepjáték ötletemmel, a vibrátor ötletemmel, új pózzal, stb. Nem mondom hogy unalmas vele a szex, meg nem kielégítő, csak néha vágyom valami újra, valami “váratlan fordulatra”. 3 éve vagyunk együtt, mégis még mindig vannak olyan erogén zónáim amiket kikerül, és engem sem hagy, hogy rájöjjek pontosan mi és hol izgatja őt. (Egyszer mikor úgy ébresztettem hogy simogattam és csókolgattam a mellkasát meg a hasát nem hagyta hogy leszopjam, mert reggel ne, és ilyesmi) Van valami olyan ötletétek ami feldobhatná valahogy a szexuális életünket? 25N

2021. febr. 5. 11:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Ez azért van mert egy éretlen kisfiúval vagy együtt.

Ha nem jó a szex akkor nem jó semmi. Minek vergődsz egy ilyen kapcsolatban?

2021. febr. 5. 11:53
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
egy komplexusos gyoker a pasid.
2021. febr. 5. 11:55
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
3 év?? A legszebb éveidből..Már rég lapátra raktam volna az ilyet..
2021. febr. 5. 11:56
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

Hiába írnánk bármit, egy olyan férfival aki nem tud, vagy nem hajlandó nyitni azzal úgy sem érsz semmit csak magadat fogod kínozni!

F

2021. febr. 5. 11:57
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

Ez a pasas (a "férfi" szó nem illik rá) egy arrogáns, komplexusos, éretlen kis hülye.

Vagy beletörődsz, hogy ilyen (és ne lepődj meg, ha az élet más területein is idővel hasonlóan fog viselkedni), vagy váltasz. Ő változni nem fog.

2021. febr. 5. 11:58
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen fantáziátlan pasival együtt lenni elég gáz.

Hisz a sexben pont az az izgalmas hogy felfedezitek egymás testét és erogén zónait.

2021. febr. 5. 11:58
 7/15 anonim ***** válasza:
21%
Jajj, nincs egy szingli lánytesód véletlen?!!!! :)
2021. febr. 5. 12:19
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
#5 leírta. Itt kár a gőzért, nem lesz áttörés. 15 év előnyöm van hozzád képest, és innen úgy látom, 3 hónap is túl sok egy ilyen korlátolt, dogmatikus, komplexusos fickóval, nemhogy 3 év. Csodállak a türelmedért, nekem már nem menne ilyen helyzetben ez a fajta mindenre elszánt kitartás, mert rohamosan kezdenék kiábrándulni a legnagyobb szerelem közepette is.
2021. febr. 5. 12:40
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

Kettő oka lehet. Az egyik amit a #2-es írt, erős komplexusok a szexualitással kapcsolatban, az ötleteket kritikának dekódolja fejben és indulatosan reagál. A másik hogy szimplán egy szociopata "nekem jó így, neked meg k..ss" típusú felfogás.

Akár így, akár úgy ha nem vagy képzett pszichológus akkor nem fogsz tudni segíteni rajta. Szóval eldöntheted hogy jó ez így neked és életed végéig bele akarsz süllyedni a középszerű lagymatag ...-ba, vagy szeretnél boldog lenni és élvezni az életet.

2021. febr. 5. 13:27
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
#9 Pszichológusként nem "kezelheted". (az vagyok, innen tudom)
2021. febr. 5. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!