Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt miért vette így magára a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért vette így magára a barátom? Én csak változatosabb szexre vágyom.

Figyelt kérdés
Megkérdeztem tőle hogy nem próbáljuk-e ki a bordázott óvszert mert tök kíváncsi vagyok milyen lehet. Erre teljesen megsértődött hogy “miért nem mondtam hogy unalmas vele a szex?” meg hogy nem tud kielégíteni. Hónapok óta ez megy. Mindig mikor valami újítást szeretnék kipróbálni megsértődik és magára veszi. Ez volt a másik hely ötletemmel, a szerepjáték ötletemmel, a vibrátor ötletemmel, új pózzal, stb. Nem mondom hogy unalmas vele a szex, meg nem kielégítő, csak néha vágyom valami újra, valami “váratlan fordulatra”. 3 éve vagyunk együtt, mégis még mindig vannak olyan erogén zónáim amiket kikerül, és engem sem hagy, hogy rájöjjek pontosan mi és hol izgatja őt. (Egyszer mikor úgy ébresztettem hogy simogattam és csókolgattam a mellkasát meg a hasát nem hagyta hogy leszopjam, mert reggel ne, és ilyesmi) Van valami olyan ötletétek ami feldobhatná valahogy a szexuális életünket? 25N

2021. febr. 5. 11:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan lány ismerősöm, aki szintén nem hajlandó semmi újítást kipróbálni és sokszor magára veszi az olyan ötleteket is amivel egyáltalán nem akarná megbántani a másik fél. Van párja, de a pasi sem rajong a változatos szexért, így tök jól elvannak. Ahogy előttem is írták, ezen nem nagyon tudsz változtatni sajnos, neki olyan lány kell aki hasonlóan gondolkozik. Neked pedig egy nyitottabb, bevállalósabb, kreatívabb srácra van szükséged, aki mellett nem unod halálra magad. Ha neked ez fontos akkor én is csak azt tudom ajánlani hogy keress mást, akivel szívesen vagy együtt, mert ez max csak rosszabb lesz idővel. Vagy ha mellette maradsz akkor pedig fogadd el ilyennek és próbálj valamennyire alkalmazjodni hozzá
2021. febr. 5. 13:37
 12/15 egytitokzatoslány ***** válasza:
100%
Én azt mondom, inkább örüljön a párod, hogy vele szeretnél kipróbálni sokmindent és nem máshol keresed az újdonságokat.. 24/L
2021. febr. 5. 13:39
 13/15 anonim ***** válasza:
36%
Én meg azt mondom, az is lehet, hogy mellette maradsz, de tartasz mellette szerető(ke)t. Jöhetnek a mínuszok😉
2021. febr. 5. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Valami baj van a sráccal, doki nem vagyok megmondani nem tudom. Azt aki minden témában így reagál lehet lapátra tenni, mert nem lehet beszélni vele. Amennyiben a sráccal másképp lehet beszélni csak ebben a témában ilyen, akkor beszélgess el vele.
2021. febr. 6. 03:14
 15/15 Pécs-pécs ***** válasza:

12-esnek nagy pacsi.

Hány kapcsolat, de még házasság is megy ezért tönkre, mert az egyik, vagy mindkető fél nem kapja meg a szexben ami az igénye, aztán jön a félre lépés.

Sok férfi hálát adna az égnek, hogy olyan párja, felesége lenne, hogy mindig valami újdonságot akar kipróbálni, vannak ötletei, fantáziája.

Én a helyedben próbálnék változtatást "kicsikarni", ha meg nem jön a változás, akkor tovább lépnék, és sokkal valószínűbb hogy olyan férfit találsz ő helyette, akinek te leszel a főnyeremény az életébe.

Mondanám, hogy nekem is az lennél, de nekem van már feleségem, és szerencsére, ő hasonló beállítottságú mint te, tehát nekem már megvan a főnyeremény. :D

2021. febr. 6. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!