Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nőktől kérdezem, azoktól, akik nem akarják, hogy a szájukba élvezzen a férfi. Nem ugyanaz, mint amikor minket kinyal egy férfi?
Figyelt kérdés
Tényleg érdekel, hogy sok nő miért undorodik ettől. Elfogadom, de amikor orál közben a mi nedvünket nyalja egy férfi, az miért más?
Szerintem kevés férfi mondaná azt az orális szexre, hogy fúj.
2021. szept. 9. 20:03
11/20 anonim válasza:
Mert a puncinedvet imádom izgat a sajátom és másoké is. A sperma undorító keserű, takony állagú dolog.
12/20 anonim válasza:
Szerintem ha egy nő szerelmes akkor megteszi ezt a párjának, sőt igényli is, akarja, kéri.
13/20 anonim válasza:
Én a nőre bízom mit kezd a spermával. Nem ad semmi pluszt/minuszt. Én akkor már kielégülten elégedett vagyok.
14/20 anonim válasza:
Erre van egy logikus válasz ami örökérvényű. Mert minden ember egyedi és nem kell ugyanazt szeressük. Ez pedig pont így jó ahogy van. A nők alatt több millió ember értendő, így teljes mértékben feleslegesek ezek a kérdések és nagyfokú unalomra utalnak.
15/20 anonim válasza:
Na végre feltette valaki ezt a kérdést:D szeretném én is megfejteni ezt. A puncinedv ugyanúgy fura ízű, ugyanúgy nyákos és elég sok is jön belőle normál esetben. Szóval én se értem mi a különbség
N
16/20 anonim válasza:
Azért a férfi szájába nem kerül annyi nedv, pláne hogy maga a nyálas a csiklóra korlátozódik. A peniszből azonban egyből a szájba megy a cucc, van hogy nem is kevés.
Én nagyon szeretek oralt adni, de ha lenyelem akkor rosszul leszek, ég a gyomrom meg még hányingerem is van. Ez van.
17/20 anonim válasza:
A puncinedv nem robban a pasi szájába vagy egyenesen a torkára. Szóval nem ugyan az.
18/20 anonim válasza:
Van aki annyira prüd, hogy attól is ugyanúgy undorodik, ha kinyalják. Volt ilyen csajom.
19/20 anonim válasza:
18 juj, szerencsétlen csaj.. :D
nem bírom az ilyen sírva b.szókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!