Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a nők hány %-ának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők hány %-ának elég egy 4cm vastag pénisz úgy, hogy nincs hiányérzete?

Figyelt kérdés
Én még nem olvastam vagy hallottam olyan nőről, akinek ez tényleg elég. Olyan van bőven, aki elfogadja, de a kérdés nem az ilyenekről szól, hanem akiknek tényleg elég és nem vágynak vastagabbra.

2021. szept. 9. 10:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Mivel a szex kezdetekor egy ujjamat is szorított a puncijuk (csak finoman ment be nekik az is), így hozzátágult a puncijuk az 5,5cm farkamhoz, de, ha 4cm vastag akkor csak addig tágult volna és azt is szorította volna, szóval az is elég lett volna nekik, ez tuti.

2021. szept. 22. 08:18
 12/18 anonim ***** válasza:
110 %
2021. szept. 22. 19:59
 13/18 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Nem az én kérdésem, de itt legalább megkaptam a választ. Senkinek nem elég a 4cm vastagság, maximum beéri vele.

2021. szept. 24. 09:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem aránylag nagy, de rászorítok plusszba a seggénél s élvezi.
2022. jan. 10. 15:25
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 Az nem meglepő, hogy a nagy farkat élvezi.
2022. jan. 10. 15:47
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Akinek nem nagy, az is összeszoríthatja a fenekénél és jobban kitölti. Meg, ha nagyon benedvesedik a csaj,akkor érddmes néha törölni.
2022. jan. 10. 16:04
 17/18 anonim ***** válasza:
A hiányérzet a kielégületlenségnek tudható be, a kielégüléshez pedig nem kell pénisz (milyen boldogan élnek a leszbikus párok !).
2022. jan. 10. 19:17
 18/18 anonim ***** válasza:
87%

16/5-19/5 korul van nalam a favorit.

DE most ez olyan, hogy amikor valaki nem szexel mondjuj honapokig, akkor nyilvan a kisebb is soknak szamit elsore.

2022. jan. 10. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!