Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy a lányok többsége szexuális élete során nem is találkozott 16 cmnel nagyobb penisszel? És csak mi férfiak strrsszelunk rá hogy egy átlagos pénisz bármiben is hianyérzetet fog nekik okozni?
Én nem tudom...
Én nem stresszelek rá semmire. Eddig akikkel voltam szerettek és elfogadtak. Nekem ennyi elég.
Igen,csak ti férfiak stresszeltek erre rá.
A nők többségét nem érdekli a méret! A lényeg h tudd kielégíteni.
Biztos vannak kivételek, akik a nagyot szeretik, de ha bele gondolunk, köztetek is van aki a nagy mellet, nagy feneket szereti csak.
Egy nő sem hord magával vonalzót és méri meg. Pont azért mert nem a méret számít, hanem az hogyan használják és legfőképpen az ember aki a péniszhez tartozik.
A Férfiak nem stresszelnek a péniszméretre (mert tudják a fentieket), a kisfiúk szoktak e miatt aggódni, vagy hiszik azt hogy a péniszméreten múlik a gyönyör.
Nagy szerszám az igazi, ezt sugdossák a fülembe a lányok.
18/4,5 a méretem.
Életemben egyszer találkoztam 18 centissel (én magam mértem, tényleg annyi volt) , a többi 12 és 15 között volt. Én tökéletesen meg vagyok elégedve az átlagossal, nem kéne nagyobb.
Nem körmölöm le megint, de aki aggódik a mérete miatt az olvassa el itt a 6-os választ.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
7, főleg hogy mindenhová beírja ugyanezt és mindenhol 0%-ra van pontozva :D
A kemény 30%-a meg azt mutatja hogy komplexusos incel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!