Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte nulla pénzem van és egész nap dolgozom, hogy ne haljak éhen, akkor van bármilyen esélyem?
Szinte nulla forint van a számlámon, napi tíz (vagy több) órákat dolgozom építőipari munkásként nehéz fizikai munkát. A pénzből amit kapok, arra elég, hogy éppenhogy kifizessem az albérletet és vegyek magamnak ételt, másra már nemigen marad.
Szinte nulla szabadidőm van.
Így lesz valaha esélyem a nőknél?
Nekem napi 12 ezret fizettek (tíz és fél órára). Budapesten.
Amiből egy jó része elmegy albérletre (és nem a Hiltonon lakom).
"Vagy tényleg azt gondolja mindenki, hogy a kétkezi melósnak esélye sincs egy normális életre?"
Magyarországon nincs. Itt már csak ha meglátnak a lányok (teljesen poros, szakadt, malteros, földesen) el is fordulnak tőlem. Úgy néznek rám, mint egy leprásra. Sajnos nem tudok állandóan Beckham lenni, zselézett ecsetfejjel, ingekben utolsó szőrszálig kifinomult lenni szinte már metroszexuális módra. Ez nagyon nem az a szakma. A kezem is nem olyan szép bababőrű, hanem a sok kőtől, földtől kifakult és munkától megkeményedett. Ez nagyon nem az a szakma.
Azt pedig, hogy "próbálkozz a szinteden" majd beírja, hogy sok nő is rengeteget dolgozik az nem jelent semmit. Mert ha egy nő akár munkanélküli is és soha nem dolgozott, csak az anyja tartotta el, de cserébe nagyon szép még mindig válogathat bőven és nyilván nem engem fog választani ha mondjuk egy negyvenes gazdag budai vállalkozó lenne a másik opció. És azt vettem észre, hogy az egyszerű munkákat végző nők is felfelé választanak (mivel megtehetik).
Szóval úgy néz ki az "én szintem" az tényleg csak az, amit fent utolsó választási lehetőségnek beírtam.
11#
En Budafoki vagyok.
A napi ber 20 e forint egy segédmunkasnak.
Nézz már szét ember!!
Egy forintot nem tudok félre tenni jóformán, így miből vegyek házat?
Szinte időm sincs semmire.
Így hiába van akármennyi lány, egynek sem kellenék
Ez "nagyon jó" "tanács". Ki is felejtettem a fenti opciók közül...
Próbáld meg más cégnél, keresik a melóst. Az építőipar nehéz és nem akarják az embert bejelenteni normálisan szinte sehol. (A helyedbe megnézném mire vagyok bejelentve).
Már azzal is előbbre vagy ha nem 12 órát dolgozol ugyan annyi pénzért mint most, legyen az bármi. Marad szabadidőd. Mindig azt kell nézni, hogy mit áldozol be és mennyiért az idődből. "Szabó Péteresen" fogalmazva ha szolgának érzed magad azon változtatni kell mert megeszi a lelked!
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!