Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az élvezetesebb ha a hüvelyedben van?
Figyelt kérdés
16/3.5 vagy 14/4.5 centis
ha van hüvelyi orgazmusod akkor melyik tud azt okozni?
korodat is leírhatod
köszi a válaszokat
2021. szept. 8. 21:45
1/10 anonim válasza:
Nem nehéz kitalálni, hogy az a jobb ami jobban kitölt. Tehát a vastagság a lényeg, de azért ne legyen mikropénisz.
3/10 anonim válasza:
Hát inkább egy 17/5. Az ha jól használják, leírhatatlan élvezet.
5/10 anonim válasza:
Amelyikhez szimpatikusabb és ügyesebb pasi tartozik.
7/10 anonim válasza:
És ha 14,5 cm, 4,5 cm vastagsággal?
26/F
8/10 anonim válasza:
Ha csak ebből lehet választani, akkor a második opciónak adnék esélyt. 3,5 az nagyon vékony, 14 centi nem túl nagy, de nem is vészesen kicsi. Legjobb keverve lenne, 16 centi 4,5 vastagsággal lenne igazán ideális.
9/10 anonim válasza:
16/4,5
Soha semmi panasz nem volt.
Tudom használni és ennyi.
10/10 anonim válasza:
Ez kizárólag azon múlik, hogy milyen pasi tartozik az adott farokhoz. Sose választottam még partnert a farka alapján, annak örültem, ami van a kiválasztottnak. Hüvelyi orgazmust pedig bármelyik tudna okozni, többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!