Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt olyan hogy nem hittétek el hogy ilyen szép lánnyal szexelsz?
Nagyon megtetszett egy lány, de sosem gondoltam volna hogy fogok vele valaha szexelni. OLyan szép teste van hogy el sem hiszem, hogy meztelenül látom, sőt szerelmesek is vagyunk egymába. Nagyon hihetetelen hogy egy ilyen szép lány az "enyém". Főleg úgy hogy barámelyik fiút megkaphatná, deő engem választott.
Veletek volt már ilyen?
Mennyire vagyok naiv, hogyha úgy gondolom, hogy kábé minden kapcsolatban ezt kellene érezni? :)
Elvégre, elvileg, olyan - ez esetben lánnyal - jönnek össze az emberek, akikhez vonzódnak. Kívül, s belül. És azzal vagy együtt, aki tetszik annyira (tehát nem akárhogy), hogy eltudtál vele képzelni egy kapcsolatot.
De lehet nem mindenki működik így és csak magamból indulok ki...
Minden barátnőm esetében ezt érzem, mert számomra minden barátnőm gyönyörű volt.
És a visszajelzések alapján jó az ízlésem ezen a téren.
Nincs ebben semmi furcsa
Igen, itt a gyk-n mindenki élete nagy szerelmével van együtt. Én /no vagyok./ 30 felé kompromisszumot kötöttem. Addig az ideális partner nekem. l. maximálisan tetszik külsőre. -2.Szerelmesek vagyunk. -3. A legjobb beszélgető partner. -4.
Jó vele az ágyban.Nincsenek extra eljárásai. -5.Szinten családot akár mint én. Hát nem minden jött össze de 9 éve már együtt vagyunk és van 2 kisfiunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!