Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, őszintén mi a vélemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, őszintén mi a véleményed, egy olyan pasirol aki volt már prostinal?

Figyelt kérdés
Indokold is.
2021. szept. 8. 15:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

#4 ez baromság!

#5 nekem nem a csajról van meg a véleményem hanem a pasiról.

2021. szept. 8. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:
19%
Hát egy férfi prostihoz megy az undorító, de ha egy nő dugatja meg magát több tucat fiúval, néha naponta többel is az teljesen elfogadott és még ingyen is
2021. szept. 8. 19:16
 13/14 anonim ***** válasza:

#12 ha wgy férfi több nőt az dicsőség? Akkor miért baj ha egy nő több férfival?

Viszont aki csak pénzért tud nőt szerezni magának ...

Mielőtt beleállnatok abba, hogy a nők kihasználják a pasikat! Nem a nő kényszerúl ott sem a pasira!

2021. szept. 8. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Semmi baj nincs vele, de nekem ilyen pasi nem kene.

Gondolom egy pasi sem orulne ha kiderulne hogy a baratnoje qrva volt. Szerintem ugyanaz a ketto... Mindketto idegennel csinalja. Es mig az egyik fizet erte, a masik penzt keres. Szerintem egyik se jobb a masiknal erkolcsileg.

2021. szept. 8. 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!