Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, őszintén mi a véleményed, egy olyan pasirol aki volt már prostinal?
Figyelt kérdés
Indokold is.2021. szept. 8. 15:11
11/14 anonim válasza:
#4 ez baromság!
#5 nekem nem a csajról van meg a véleményem hanem a pasiról.
12/14 anonim válasza:
Hát egy férfi prostihoz megy az undorító, de ha egy nő dugatja meg magát több tucat fiúval, néha naponta többel is az teljesen elfogadott és még ingyen is
13/14 anonim válasza:
#12 ha wgy férfi több nőt az dicsőség? Akkor miért baj ha egy nő több férfival?
Viszont aki csak pénzért tud nőt szerezni magának ...
Mielőtt beleállnatok abba, hogy a nők kihasználják a pasikat! Nem a nő kényszerúl ott sem a pasira!
14/14 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, de nekem ilyen pasi nem kene.
Gondolom egy pasi sem orulne ha kiderulne hogy a baratnoje qrva volt. Szerintem ugyanaz a ketto... Mindketto idegennel csinalja. Es mig az egyik fizet erte, a masik penzt keres. Szerintem egyik se jobb a masiknal erkolcsileg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!