Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen változások következnek be a női testen/testben az 1.szex után?
2-> hát nem pont erre gondoltam, és nem mondom hogy sokat értettem belőle, de ma is tanultam valamit..
Olyasmikre gondoltam hogy pl elv a nőknek megnő a mellük, de én már annyi mindent hallottam hogy el se hinnéd.
Őőőő... nem változik meg a hormonszint.
Mármint.. jjja, közvetlen a kielégüléskor endorfin szabadul fel, oxitocin stb...
De a kérdező nem az orgazmus hatására kíváncsi. Márpedig tartósan nem növekedik meg az említett hormonok szintje, pláne, hogy azok a ciklustól függően szinte nonstop változnak.
A szűzhártya ksizakad. És ennyi. Semmilyen biológiai változás nem megy végbe.
Ugyanakkor a rendszeres (és kielégítő!) szexuális életnek vannak biológiai hatása, és időnként pszichológiai hatása is. De a kérdés nem erre vonatkozott.
Pusztán attól, hogy megdugták, csak a szűzhártya változik.
A legtöbb lány maszturbál az első szex előtt, tehát szűzhártya sincs már akkor...
Semmilyen fizikai változás nem történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!