Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert szamit ez sokat pasiknak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szamit ez sokat pasiknak?

Figyelt kérdés

Egy ferfi ha megtudja egy fiatal felnott (18-20 eves) lanyrol, hogy szuz, akkor megjobban felkelti az erdeklodeset es beinditja. Persze vannak kivetelek, akik szeretik ha van tapasztalata, de sokszor lattam mar ilyet.

Ennek mi az oka?

2021. szept. 5. 12:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Hát én pasi vagyok és nekem se lenne kedvem szűz csajjal szenvedni. Sokkal inkább egy olyannal aki kicsit (vagy nagyon) tapasztaltabb .
2021. szept. 5. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
#10: ugyan miért akarnám ezt hallani?:D engem hol érdekel hogy ő szűz vagy tapasztalt nővel dugna inkább?:D teljesen mindegy az én szempontomból. Mellesleg egyiknek se volt szűzzel dolga korábban se. Nem is hiányzik nekik. Vannak ilyenek is, nem kell ezen se meglepődni
2021. szept. 5. 14:14
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"#4 Idosebb pasikat is izgat ez ilyen koru lannyal, es ok nem hinnem hogy 20 evvel fiatalabb lanyba szerelmesek lennenek."

Nem annyira általános ez, mind gondolod. Én 25 évesen sem kívánok már szűz csajt, leírtam miért. De ha lenne egy pár évvel fiatalabb csaj, akibe szerelmes vagyok, és még szűz, akkor viszont csodás lenne.

2021. szept. 5. 14:20
 14/17 anonim ***** válasza:
38%
A szűz nőnek be lehet adni, hogy a 14-es farok 18 cm-es 🤣
2021. szept. 5. 14:39
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
Mert ők akarnak az elsők lenni. A trófea, a strigula meg nő számukra.
2021. szept. 5. 14:48
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
#14 Aztán ezek a nők osztják az észt hogy a farok az 20 centitől kezdődik.
2021. szept. 5. 15:00
 17/17 anonim ***** válasza:
45%
Mert érintetlen "angyalka", es ő lehet az első neki. Az meg örök " pecsét"
2021. szept. 5. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!