Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! 190 cm magas fiúhoz milyen péniszt választanátok?
Átlagos vagy átlagnál nagyobbat?
Számokkal is irhatjátok!
Aggódsz, hogy magas vagy, de a farkad emiatt arányosan kisebbnek látszik?
A csajok között talán van, akinek ez szempont, a nők között már aligha. Ne méregess, ne nézegesd magad a tükörben, mert ettől csak az önbizalomhiányod nő, a farkad soha. Bízhatsz benne nyugodtan, hogy amelyik lány szexet akar veled, az nem fogja méregetni. Te sem fogod szabócentivel nézni a mellét, derekát, fenekét, igaz? Ha 14 entit eléri, és vastagabb a középső ujjadnál, akkor mindenre alkalmas.
Idegen férfiak pénisz mérete nekem nyilván nem oszt, nem szoroz, ezért nem érdekel.
Ha meg a párom esetében választás kérdése lenne, akkor - az én női logikám szerint - nem a testmagasságától függene az ideális pénisz méret, hanem az én anatómiai adottságaimból, szóval ez nekem 12-14 cm lenne.
Attól, hogy a párom 192 cm magas, nekem pont ugyanott van a méhszájam, és pont ugyanúgy utálnám, ha nem lehetne önfeledten szexelni bármilyen pózban anélkül, hogy fájdalmat okozna.
Amúgy a férfi testmagasság és a pénisz méret között épp annyira érdemes összefüggést keresni, mint a nők testmagassága és mellmérete között.
De amíg az utóbbi teljesen evidens mindenkinek, addig az előbbi valamiért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!