Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen nehéz 45+ nőkkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz 45+ nőkkel alkalmi kapcsolatba menni?

Figyelt kérdés

Alkalmi, egyéjszakás vagy szexkapcsolatra gondolok. Tehát nem hosszútávú vagy komoly kapcsolatokra.

Lehet köze van ennek, hogy csak 24 éves vagyok?

Mert azt veszem észre szinte lehetetlen 50 év feletti nőkkel egyéjszakás vagy alkalmi kapcsolatba kerülni.

2021. szept. 5. 04:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert bármilyen meglepő, ők sem használati tárgyak szeretnének lenni. Én negyvenes nő vagyok és bármennyire kedvelem a fiatalabb srácokat, alkalminak, csak szexre nem kéne, mert ilyen jellegű kapcsolatnak nemlátom értelmét.

Még esetleg egy barátság exrátrákkal..de alkalmi kizárt. Arra ott vannak a fizetős csajok.

2021. szept. 5. 08:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván benned van a hiba, mert minél idősebb, annál könnyebb ilyen jellegű kapcsolatot kialakítani. Azért a 24 elég karcsú. 35 környékén majd meg a bőség zavara lesz.
2021. szept. 5. 08:17
 3/8 anonim ***** válasza:
40%

Ha egy nő elmúlt 40 az nem jelenti hogy igénytelen lett. akkor sem ha teste már nem olyan min 20 évesen.

Az a fiatal aki a saját korosztályában életképtelen az nem kell egy 40 es nőnek sem.

40 felett már a nők vagy kapcsolatot akarnak vagy állandó szexpartnert. Nem kísérletezgetnek kiéhezett tinikkel akiknek mindegy csak lyuk legyen, ürítenek 10 perc alatt és továbbállnak.

2021. szept. 5. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem nézel ki elég jól.
2021. szept. 5. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

Huszonéves nekem nagyon kevés, megeszem reggelire...

Harmincasokkal volt már dolgom, de azért ott sem mindegy, hogy mit tud nyújtani a pasi és nem csak szexuálisan... nekem fontos, hogy egyrészről tudjunk beszélgetni is, másrészt legyen magas (az enyémmel egyező) szexuális kultúrája. Nemrégiben pl. egy kora harmincas így esett ki a kalapból, lehetett volna szex, de ahogy beszélgettünk, nem éreztem, hogy megfelelne az én igényeimnek.

Inkább összejöttem egy korombeli pasival, akivel mindez megvan és akár még perspektíva is lehet benne.

2021. szept. 5. 11:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy itt sokan utalnak arra, hogy a koromból kifolyólag még éretlen vagyok. Amikor pont az itteni válaszolók azok akik még mindig az a tini elv szerint gondolkoznak, hogy a szex egyfajta "ajándék" amit a nő ad a férfinak. Pl írta valaki:

"ők sem használati tárgyak szeretnének lenn"

Miért a szexben talán kizárólag a férfi használja a nőt? Fordítva talán nem lehetne?

Amennyire én tudom a szex az két ember közt létrejövő kölcsönös dolog egymás vágyai alapján. Nem pedig egyirányú.

Bár lehet én vagyok kicsit elveszve itt Magyarországon, mivel nekem nyugat-európaiakkal van tapasztalatom. Náluk pedig általában a szex kizárólag attól függ, hogy éreznek-e vágyat a férfi iránt vagy nem. Ha igen akkor nem kéretik magukat meg agyalnak azon, hogy "jajj, de mit gondolnak majd mások erről?"

Bár aki idősebb annak ezt nem igazán kell bemutatni, ha valaki megkérdezi apját-nagyapját, ők sokat tudnának mesélni a hajdani Kelet-Németországból jövő turistákról, akik legendásak voltak arról, hogy pár óra ismerkedés után elmentek a bokorba szexelni, mert éppen vágyuk volt rá.

Szó sincs társadalmi megfelelési kényszerről, vagy arról hogy fölöslegesen kéretnék magukat mert a szex valamiféle "ajándék" lenne.

Bár ezt itt eddig hiába próbáltam elmagyarázni. Ezt csak megtapasztalni lehet (ahogy nekem sikerült).

Bár szerintem a válasz szimplán az, hogy sok nő hiába mondja, hogy csak barátság extrákkal vagy alkalmit akar, valójában nem őszinte még saját magával sem, mivel titkon valójában hosszú távra terveznek párkapcsolatot, lásd: "akár még perspektíva is lehet benne"

Ilyet csak az ír, aki eleve titkon párkapcsolatot keresett.

Mellesleg nálam ez nem valami "igények leadása". Szimplán arról van szó, hogy nincs kedvem fiatal tiniknek a tanítóbácsi szerepét játszani és nem szeretem ha egy nő naív és manipulálható, mint a legtöbb fiatal kis tini, önálló erős független nők vonzanak.

Meg a korombeliekkel eleve miről beszélgessek? Arról, hogy mennyi tiktok meg insta követője van? Hát köszönöm de nem érdekelnek ezek a dolgot, amikbe a mai fiatalság annyira benne éli magát. Inkább valami komolyabb témákról beszélgetnék egy nálam idősebbel (ahogyan legtöbbször szokott lenni)

2021. szept. 5. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem nehéz. Meg vannak őrülve a negyvenes éveikben a nők.
2021. szept. 14. 15:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Akkor miért szinte mindig csak "stabil egzisztenciával rendelkező önálló" szintén negyvenes vagy ötvenes férfiakra hajtanak? Ha csak alkalmiról van szó és meg vannak őrülve akkor nem lenne mindegy?

2021. szept. 14. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!