Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alkalmi kapcsolatban gondolkozom én is és a lány is,
de még kell neki egy kis idő, hogy tartsam fenn a
figyelmét?
Figyelt kérdés
Na hát, az a helyzet, ismertem a lányt látásból, és ő is engem, el is mondta, hogy helyes pasinak tartott korábban is, egy suliba jártunk. Most matcheltünk tinderen, a lány nyíltan elmondta, hogy neki nem kell párkapcsolat, élvezi a szabadságot, de vannak igényei. Elmondtam neki, hogy én is abszolút nyitott vagyok mindenre, és kölcsönös a vonzalom. A gond az, hogy még nem egyből szeretné, gondolom kell neki pár nap, 1-2 hét. Illetve, ezt normálisnak találom, csak nem tudom, hogy tartsam fenn az érdeklődését ennyi időn keresztül, adhatnátok egy-két tanácsot. Meg nem tudom mi a jó taktika, ha egyből írok neki mindig, vagy picit várassam. Én nagyon adnám a csajszit, de félek, hogy addig talál mást.
2021. júl. 15. 20:29
1/8 anonim válasza:
Szerintem itt nincs jó opció.
Bekerültél a "kalapba" de még nézelődni akar, szerintem semmit nem tudsz csinálni, talán annyit hogy megbeszélsz vele egy személyes találkozót minél előbb, kávé, fagyi, ne legyen valami hosszú és költséges csak azért lássátok egymást élőben aztán ha utánna is gondolkodik akkor ne erőltesd.
2021. júl. 15. 20:35
2/8 A kérdező kommentje:
Ma matcheltünk tinderen, tehát ma is kezdtünk el beszélni, én fel is vetettem neki, miután tisztázta a szándékait, de azt mondta még kell neki egy kis idő, de semmi rossznak nem az elrontója. Korábban csak látásból ismertük egymást, láttam, hogy ő is figyelget engem, amit ma be is vallott. Csak tartok tőle, hogy jön egy másik pasi... Nem lenne egyedi eset, csak annyiból más ez, hogy tudja, hogy ki vagyok nagyjából.
2021. júl. 15. 20:39
3/8 anonim válasza:
Értettem elsőre is, kb ugyanazt írtad le megint mint a kérdésben.
Ne szexelni hívd egyből hanem egy "pofavizitre" hozzá közel egy nyilvános helyen.
Nem tudsz mit csinálni, ha talál mást akkor talál mást, te is nézelődj nyugodtan
2021. júl. 15. 20:44
4/8 A kérdező kommentje:
Azt írtam neki, hogy szívesen taliznék vele. Aztán kifejtettem, hogy amit szeretne, én beérem egy üdítővel is, de csak rajta múlik. Amit szeretne, aztán meglátjuk. És erre írta, amit az imént leírtam én is.
2021. júl. 15. 20:49
5/8 anonim válasza:
Akkor csak simán beszélgess vele addig
2021. júl. 15. 20:54
6/8 anonim válasza:
Ha csak alkalmi akkor miért bonyolítjátok?
N
2021. júl. 15. 21:40
7/8 anonim válasza:
Hát ne úgy hogy 2 hétig felé se szagolsz majd "na mehetünk már dugni?" kérdést ráírsz. A helyedben ráírnék, társalognék vele erről-arról, elmennék vele valamilyen "semleges" programra (pl. fagyizni), azaz megpróbálnám a bizalmat, vonzalmat felépíteni minél jobban arra a szintre ami ahhoz kell hogy végül dugni akarjon veled. Ez egy idő múlva csak írogatva nem fog menni, az írogatás csak arra eszköz hogy a személyes találkozót összehozd.
2021. júl. 15. 23:28
8/8 anonim válasza:
Sokáig ne húzd az írogatást, mert abból bizony nem lesz semmi. Kicsit ápolgasd a lelkét, érdeklődj. A nők általában érzelmileg is kötődnek, figyelemre vágynak, a pasik meg csak dugnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!