Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalon megéri mellkisebbítő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalon megéri mellkisebbítő műtétet csináltatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elég nagy dilemmában vagyok már egy ideje, igazából szerncsésnek is mondhatnám magam, mert "jó genetikával" vagyok megáldva, elég nagy melleket örököltem, viszont így idővel egyre jobban kezdem érezni a hátrányait, akadályoznak a mozgásban, például futni baromi kényelmetlen, meg tornázni sem tudok normálisan, hasra feküdni meg egyáltalán nem, ruhát találni is nagyon nehéz ami jól is áll, melltartót mindignhordanom kell mert nélküle még kényelmetlenebb, ráadásul a merevítőseket, a barátnőimtől pedig folyamatosan kapom a beszólásokat, hogy majd, hogy fog fájni a hátam meg elgörbül a gerincem, meg hát egyfajta félelmem, hogy a fiúk inkább a mellemre kívancsiak mintsem rám, azt meg nem szeretném, hogy valaki csak a testem miatt legyen velem, próbáltam már többféle módszert volt rajtam azért egy kis felesleg, amit sikerült leadnom nagy nehezen, de a mellemből szinte semmit nem fogytam, hanem inkább alulról fenékből amit viszont nem szerettem volna, szóval tanácstalan vagyok, sokat gondolkodtam már mellkissebítő műtéten is, de attól félek, hogy megbánnám esetleg, vagy valami probléma lenne belőle később, az lenne a kérdésemy hogy vannak-e olyan lányok akik hasonló problémával küszködnek, vagy átestek-e ilyen műtéten, mik a tapasztalatok, jobb lett-e vagy esetleg rosszabb, vagy várjak még ezzel?

20L

2021. szept. 5. 01:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
96%

Elàrulnà valaki, hogy a 34l milyen méretnek felel meg? Csak azért kérdezem, mert nekem is

elég nagy melleim vannak (85D),de ez még nem zavaró szàmomra.

2021. szept. 5. 18:13
 22/41 anonim ***** válasza:
0%

20évesen már érzed a hátrányait. Mire vársz?

Nem lesz jobb.

Sőt csak rosszabb.

Aki pedig csak a 2lábon járó csöcsöket látja bennedií...annál találsz jobbat.

2021. szept. 5. 18:20
 23/41 zol56 ***** válasza:
94%
Neeee. Kérlek neee... :-)
2021. szept. 6. 00:27
 24/41 anonim ***** válasza:
96%

20 évesen két gyönyörű mellet megcsonkítani akkora bűn, mint a szobrok ledöntése, vagy a könyvek ledarálása!

A műremekeket óvni kell, nem megcsonkítani!!!

2021. szept. 6. 04:04
 25/41 anonim ***** válasza:
84%

Én sem értem, hogy a kérdező miért amerikai méretet írt, mikor a boltban nem ez van kiírva.

Ez egyébként 75L, ami tényleg hatalmas.

2021. szept. 6. 06:23
 26/41 anonim ***** válasza:
48%
Hát, lehet, hogy amerikában élő magyar. Erasmus, kiköltöztek, kutyafaxa... részletkérdés.
2021. szept. 6. 06:25
 27/41 anonim ***** válasza:
0%

Igen fiatalon érimeg.

Mire "öreg" leszel addigra állandosulnak a problémák,és úgy maradsz...

2021. szept. 6. 19:11
 28/41 anonim ***** válasza:
90%

26-os!

Sajnos a magyar méretezés nem ismeretének 2 oka lehet. Az egyik az, amit te írsz, a másik, hogy egy kiskamasz fiú élvezkedik a kérdéssel.

2021. szept. 7. 08:55
 29/41 anonim ***** válasza:
93%
#28,persze, az is lehet. Csak tudod még reménykedek, hogy nem minden második kérdés kamu az oldalon :D
2021. szept. 7. 14:54
 30/41 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem, a kérdés reális, léteznek ekkora mellek,és gyakran felmerülő kérdés a melltéma minden lánynál, ha kicsi azért, ha nagy azért. Mindenesetre nem szabad változtatni rajta, úgy kell szeretni, ahogy van. Ha picik, úgy, ha hatalmasak akkor meg úgy.
2021. szept. 7. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!