Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon megéri mellkisebbítő műtétet csináltatni?
Sziasztok, elég nagy dilemmában vagyok már egy ideje, igazából szerncsésnek is mondhatnám magam, mert "jó genetikával" vagyok megáldva, elég nagy melleket örököltem, viszont így idővel egyre jobban kezdem érezni a hátrányait, akadályoznak a mozgásban, például futni baromi kényelmetlen, meg tornázni sem tudok normálisan, hasra feküdni meg egyáltalán nem, ruhát találni is nagyon nehéz ami jól is áll, melltartót mindignhordanom kell mert nélküle még kényelmetlenebb, ráadásul a merevítőseket, a barátnőimtől pedig folyamatosan kapom a beszólásokat, hogy majd, hogy fog fájni a hátam meg elgörbül a gerincem, meg hát egyfajta félelmem, hogy a fiúk inkább a mellemre kívancsiak mintsem rám, azt meg nem szeretném, hogy valaki csak a testem miatt legyen velem, próbáltam már többféle módszert volt rajtam azért egy kis felesleg, amit sikerült leadnom nagy nehezen, de a mellemből szinte semmit nem fogytam, hanem inkább alulról fenékből amit viszont nem szerettem volna, szóval tanácstalan vagyok, sokat gondolkodtam már mellkissebítő műtéten is, de attól félek, hogy megbánnám esetleg, vagy valami probléma lenne belőle később, az lenne a kérdésemy hogy vannak-e olyan lányok akik hasonló problémával küszködnek, vagy átestek-e ilyen műtéten, mik a tapasztalatok, jobb lett-e vagy esetleg rosszabb, vagy várjak még ezzel?
20L
figyelj :) szerintem még ne vetesd le ... pasi vagyok igen mell párti
de egy nagyobb melltől nem lesz hosszútávú egy kapcsolat...
amúgy mekkora ?
Hát de azért csak félőy hogy emiatt kelljek valakinek, nem is attól félek kifejezetteny hogy rövidtavú, hanem, hogy kihasználnak😅
Hát egyenlőre én is azon az állásponton vagyok, hogy még nem kéne, de azért egy kicsit zavaró, pl minden férfi/fiú azt bámulja, ha beszélgetek, meg mondom tornában nagyon zavaró.
Jelenleg 34L
Azért inkább jól gondold át többször is, nehogy megbánd a végén a kisebbítést.
Meg sokkal egészségesebb "lefogyni" belőle, igen a mell az zsír szóval sok edzéssel ellaposodik. És veszélytelenebb is.
Az orvos tényleg jó tanács. De azért érdemes alaposan átgondolni, hogy mennyire szükséges a beavatkozás. Sok esetben mellőzni lehet azokat a tevékenységeket amikben gátolhat, vagy kreatívan alternatív megoldást talál rá az ember.
Nem kell egyből megcsonkíttatni magad. :)
Ha akadályoz a sportban meg amúgy a mindennapi életben, akkor feltétlenül érdemes!
Sok sportoló végez ilyent például. Pl. Simona Halep.
Attól még ugyanolyan értékes, vonzó ember maradsz. Aki pedig csak a melled miatt akar veled lenni, azt jobb is dobni.
L
Szia!
Nekem tavaly volt. Most 24 éves vagyok. Ha gondolod ìrj üzit és mesélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!