Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalon megéri mellkisebbítő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalon megéri mellkisebbítő műtétet csináltatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elég nagy dilemmában vagyok már egy ideje, igazából szerncsésnek is mondhatnám magam, mert "jó genetikával" vagyok megáldva, elég nagy melleket örököltem, viszont így idővel egyre jobban kezdem érezni a hátrányait, akadályoznak a mozgásban, például futni baromi kényelmetlen, meg tornázni sem tudok normálisan, hasra feküdni meg egyáltalán nem, ruhát találni is nagyon nehéz ami jól is áll, melltartót mindignhordanom kell mert nélküle még kényelmetlenebb, ráadásul a merevítőseket, a barátnőimtől pedig folyamatosan kapom a beszólásokat, hogy majd, hogy fog fájni a hátam meg elgörbül a gerincem, meg hát egyfajta félelmem, hogy a fiúk inkább a mellemre kívancsiak mintsem rám, azt meg nem szeretném, hogy valaki csak a testem miatt legyen velem, próbáltam már többféle módszert volt rajtam azért egy kis felesleg, amit sikerült leadnom nagy nehezen, de a mellemből szinte semmit nem fogytam, hanem inkább alulról fenékből amit viszont nem szerettem volna, szóval tanácstalan vagyok, sokat gondolkodtam már mellkissebítő műtéten is, de attól félek, hogy megbánnám esetleg, vagy valami probléma lenne belőle később, az lenne a kérdésemy hogy vannak-e olyan lányok akik hasonló problémával küszködnek, vagy átestek-e ilyen műtéten, mik a tapasztalatok, jobb lett-e vagy esetleg rosszabb, vagy várjak még ezzel?

20L

2021. szept. 5. 01:52
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
72%

figyelj :) szerintem még ne vetesd le ... pasi vagyok igen mell párti

de egy nagyobb melltől nem lesz hosszútávú egy kapcsolat...

amúgy mekkora ?

2021. szept. 5. 01:57
 2/41 A kérdező kommentje:

Hát de azért csak félőy hogy emiatt kelljek valakinek, nem is attól félek kifejezetteny hogy rövidtavú, hanem, hogy kihasználnak😅

Hát egyenlőre én is azon az állásponton vagyok, hogy még nem kéne, de azért egy kicsit zavaró, pl minden férfi/fiú azt bámulja, ha beszélgetek, meg mondom tornában nagyon zavaró.

Jelenleg 34L

2021. szept. 5. 02:16
 3/41 anonim ***** válasza:
28%

Azért inkább jól gondold át többször is, nehogy megbánd a végén a kisebbítést.

Meg sokkal egészségesebb "lefogyni" belőle, igen a mell az zsír szóval sok edzéssel ellaposodik. És veszélytelenebb is.

2021. szept. 5. 02:45
 4/41 A kérdező kommentje:
Mint mondtam már próbálkoztam vele, mindenhonnan fogytam csak onnan nem:( ha tovább fogyózom már tiszta deszka leszek hátulról.
2021. szept. 5. 02:49
 5/41 anonim ***** válasza:
Oh, bocs. Csak így hajnalban csak átfutottam az írást legfelül. Az én hibám.
2021. szept. 5. 02:52
 6/41 anonim ***** válasza:
62%
Nekem van egy kozelebbi csaj ismerosom aki megcsinaltatta pont 20eves koraban mert mar akkor erezte hogy ebbol gaz lesz. Nem tudom pontosan mekkora volt de ranezesre brutal es igencsak jol is nezett ki egyebkent , tiptop volt a csaj. Namindegy a lenyeg hogy azt mondta elete egyik legjobb dontese volt pedig nagyon felt tole, nem tudom hogy milyen kockazatai vannak egy ilyen mutetnek es nem is vagyok no hogy at tudjam erezni a problemad , de szerintem biztos hogy megeri megcsinaltatni ha mar most sok mindenben akadalyoz, kepzeld el mi lesz kesobb... Viszont ez egy eleg ritka dolog igy szerintem nagyon nem itt kene tanacsot kerned ahol valoszinu senkinek nincs hasonlo tapasztalata, keress fel vele egy jo orvost... Sok sikert 28/F
2021. szept. 5. 03:35
 7/41 anonim ***** válasza:
94%

Az orvos tényleg jó tanács. De azért érdemes alaposan átgondolni, hogy mennyire szükséges a beavatkozás. Sok esetben mellőzni lehet azokat a tevékenységeket amikben gátolhat, vagy kreatívan alternatív megoldást talál rá az ember.

Nem kell egyből megcsonkíttatni magad. :)

2021. szept. 5. 03:48
 8/41 anonim ***** válasza:
61%

Ha akadályoz a sportban meg amúgy a mindennapi életben, akkor feltétlenül érdemes!

Sok sportoló végez ilyent például. Pl. Simona Halep.

Attól még ugyanolyan értékes, vonzó ember maradsz. Aki pedig csak a melled miatt akar veled lenni, azt jobb is dobni.

L

2021. szept. 5. 05:40
 9/41 anonim ***** válasza:
42%
Nem ertem tényleg az ilyeneket. Minden nő a mellén stresszel, hogy nem elég nagyon, és nagyobb kéne, stb. Akinek meg nagy természetes mellei vannak, nem tud neki örülni, hogy milyen szerencsés. A nagy mellekre nagyon kevés férfi fújol, az hogy megnéznek, az természetes, így kell elfogadnod magad. Meg hogy a fiúk a melledre kiváncsiak... Igen, a melleidre is, mert azok is hozzád tartoznak, attól IS vagy szexi.
2021. szept. 5. 07:00
 10/41 anonim ***** válasza:
43%

Szia!

Nekem tavaly volt. Most 24 éves vagyok. Ha gondolod ìrj üzit és mesélek.

2021. szept. 5. 07:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!