Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban tudom ugy edzeni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban tudom ugy edzeni a puncimat, hogy pisilés közben megállítom, és folytatom tovább?

Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 19:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha a hüvely edzésére gondolsz akkor nem. Ezzel a vizelést kezelő záróizmot tudod edzeni de azt nem tudom miért akarnád.
2021. szept. 4. 19:37
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Igen. De nézz utána a Kingston féle intimtornának.
2021. szept. 4. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Igen. A csajom évek óta csinálja. Úgy tud szorítani vele mintha erősen rámarkolna. Ilyenkor pár másodperc és végem.
2021. szept. 4. 19:42
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Az edzéásnek nem ez a leghatékonyabb módja. Viszont elindítani és megállítani csak akkor tudod, ha kellően erősek az izmaid odalenn.

Intimtorna, gésagolyó. Ezek a leghatékonyabb módok.

2021. szept. 4. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
18/4,5 a szerszámom. Ideális edzésre 😄
2021. szept. 4. 20:05
 6/12 A kérdező kommentje:

5

Megtudom állítani, ahányszor akarom.

Köszönöm szépen.

Gesagolyot vettem, csak még nem használtam.

2021. szept. 4. 20:08
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

4 vagyok (de lehet 5 voltam, csak közben töröltek egy választ?)

Szívesen. A gésagolyót viszont módjával használd! Gyakorlati tanács: 10-15 percnél hosszabb időre ne tartsd bent, mert akkor ellenkező hatást érhetsz el vele. (vannak egyéb edzésmódok, melyekkel kifejezetten érdekessé tudod tenni a tréningezésre szánt időt)

Megkérdezhetem, hogy mi célból szeretnéd erősíteni az izmaid?

2021. szept. 4. 20:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pisilés megállítós módszer arra jó, hogy megismerd az izmaidat. Ugyanazon izmok összehúzásával és elengedésével lehet edzeni, de ne pisilés közben, mert több kárt okozol vele, mint hasznot.
2021. szept. 4. 21:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, az un. Kegel-gyakorlatok első fázisa ez, ezzel kezdődik. Ettől még ne találomra kezdj hozzá hanem olvasd végig a teljes menetét, azt is hogy mi a következő fázis és lépésről-lépésre haladj.
2021. szept. 4. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:
63%
Férfiként is ajánlották ezt nekem, hogy jobban tudom kontrollálni majd így a magömlést, de semmit nem segít, sőt.
2021. szept. 4. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!