Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban tudom ugy edzeni a puncimat, hogy pisilés közben megállítom, és folytatom tovább?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 19:34
1/12 anonim válasza:
Ha a hüvely edzésére gondolsz akkor nem. Ezzel a vizelést kezelő záróizmot tudod edzeni de azt nem tudom miért akarnád.
2/12 anonim válasza:
Igen. De nézz utána a Kingston féle intimtornának.
3/12 anonim válasza:
Igen. A csajom évek óta csinálja. Úgy tud szorítani vele mintha erősen rámarkolna. Ilyenkor pár másodperc és végem.
4/12 anonim válasza:
Az edzéásnek nem ez a leghatékonyabb módja. Viszont elindítani és megállítani csak akkor tudod, ha kellően erősek az izmaid odalenn.
Intimtorna, gésagolyó. Ezek a leghatékonyabb módok.
5/12 anonim válasza:
18/4,5 a szerszámom. Ideális edzésre 😄
6/12 A kérdező kommentje:
5
Megtudom állítani, ahányszor akarom.
Köszönöm szépen.
Gesagolyot vettem, csak még nem használtam.
2021. szept. 4. 20:08
7/12 anonim válasza:
4 vagyok (de lehet 5 voltam, csak közben töröltek egy választ?)
Szívesen. A gésagolyót viszont módjával használd! Gyakorlati tanács: 10-15 percnél hosszabb időre ne tartsd bent, mert akkor ellenkező hatást érhetsz el vele. (vannak egyéb edzésmódok, melyekkel kifejezetten érdekessé tudod tenni a tréningezésre szánt időt)
Megkérdezhetem, hogy mi célból szeretnéd erősíteni az izmaid?
8/12 anonim válasza:
Ez a pisilés megállítós módszer arra jó, hogy megismerd az izmaidat. Ugyanazon izmok összehúzásával és elengedésével lehet edzeni, de ne pisilés közben, mert több kárt okozol vele, mint hasznot.
9/12 anonim válasza:
Igen, az un. Kegel-gyakorlatok első fázisa ez, ezzel kezdődik. Ettől még ne találomra kezdj hozzá hanem olvasd végig a teljes menetét, azt is hogy mi a következő fázis és lépésről-lépésre haladj.
10/12 anonim válasza:
Férfiként is ajánlották ezt nekem, hogy jobban tudom kontrollálni majd így a magömlést, de semmit nem segít, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!