Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek kismell-párti férfiak?
Olyanok, akik tényleg férfiként írják ezt.
Olyanok akik tényleg a kis melleket preferálják.
Nem kedvességből mondják.
Nem is azért mert "hiányuk" van és egy kis numerában reménykednek és már bárki jó nekik.
Hanem azért mert tényleg a kicsi tetszik nekik, jobban mint a nagy. És ezt nem hazugságból mondják.
Ja és kicsi alatt igazán kicsit értek.
Van ilyen?
Ha igen, akkor privátot ne írj légyszi mert hiteltelenné tesz.
Jelen.
Én nagyon vékony testalkatú vagyok, és nőkben a preferenciám is hasonló. És persze vékony lányhoz kis fenék és mell esztétikus, tehát ez jön be. A nagy mellek egyáltalán nem indítanak be. Ha már egy minimális melle van, az nekem már hibátlan, te ha teljesen lapos valaki, az sem baj.
Nekem kis melleim vannak. Szivacsos melltartót hordok h növeljem az önbizalmam. Kaptam.mar meg férfitól h : a úgy nézek így ki mintha milyen jó melleim lennének aztán a melltarto felébe sincs- ugye a szivacs végett! Vagy mellszex a vágya el is mondta nekem holott látja h velem nem lehet! Vagy pl. h úgy megfogdosna szilikon melleket milyen lehet! Szerintetek ez egy kis mellűnek a párjától h esik ? Ennyit a kis mellekről
48/nő
aki azt mondja, hogy szereti a kis melleket, azt valószínű nem a mell izgatja fel, hanem pl popsi, láb, arc, ki tudja mi? ennélfogva mell szempontjából jóval elfogadóbb csoport
olyat viszont sose fogsz találni, aki fújol a nagy mellekre és CSAK a kicsi kell neki, ilyen egyszerűen nem létezik
ha mégis, akkor ott magával a nagy mellű csajjal van a bajuk, például kibírhatatlan
a másik, hogy a férfiak mindig az arányosságról papolnak
a 36-os által belinkelt képeken kivétel nélkül csontkollekciók vannak persze, hogy alig van mellük, mégis jól néznek ki (némelyik)
az viszont, akinek nagy az alfele és emellé kicsi a melle, sose lesz álmaik tárgya, hacsak valami mással (tanulható dolgokkal) nem hódítja meg őket (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!