Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok a szexmegvonásról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a szexmegvonásról?

Figyelt kérdés
Összeveszés miatt a feleség egy ideg nem hajlandó szexelni a férjével...
2021. szept. 1. 20:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem érdekelne, megoldanám másképp.
2021. szept. 1. 20:42
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha összevesztek és nagy a harag és feszkó akkor érthető hogy nincs kedve a szexhez. Ez nem szexmegvonás hanem egy normális emberi reakció. Az én értelmezésem szerint az szexmegvonás ha zsarolásnak használja a szexet. Pl. ha nem teszed meg ezt nekem akkor nincs szex.
2021. szept. 1. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
mennék kurvázni, velem aztán nem basz ki senki!
2021. szept. 1. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Mint a 3.
2021. szept. 1. 20:57
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Felesleges gyerekes baromság. Ha megvonom a szexet, az nekem is büntetés, főleg hogy elég magas a libidóm. Ha ez egy nőnek nem probléma, az nem jó jel. A szex nem büntetés vagy dicséret, hanem kölcsönös élvezet. Ezzel nem lehet zsarolni, nem csak nekem van a lábam között punci, máshoz is tud menni, normális ember nem marad ilyen kapcsolatban. Ha össze veszünk, akkor letisztázzuk, megbeszéljük, és ha a feszültség elmúlt, megy minden tovább.
2021. szept. 1. 21:01
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Én rendezném a konfliktus okát, itt nem látunk ebbe bele. A feleség elutasítása ebben az esetben csak valaminek a következménye nem pedig puszta manipulálás a cél.

Ki lehet nyitni a szájacskát és tisztázni a problémát aztán lesz szex is.

2021. szept. 1. 21:02
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
A leghülyébb döntés. Eleve feszültség, vita van, távolodnak a felek és még a szexet is kivonják a kapcsolatból ami kis oxitocint termelne, közelebb hozhatná ismét őket. Sőt a kielégületlenség miatt felgyülemlő frusztráció, feszültség csak tovább mélyíti az árkot.
2021. szept. 1. 21:07
 8/13 anonim ***** válasza:
96%

Van akinek egyszerűen nincs keve addig szexelni, amíg feszültség van a párja és közte. Ez teljesen érthető. Ha napokig nem beszélik meg a vitát, nincs bocsánatkérés vagy kompromisszum stb akkor bizony napokig nem lesz szex. Ez nem büntetés. Ha vita után bár rendeződnek a dolgok, de a nő 'megleckézteti' a pasit azzal, hogy egy ideig elutasítja, az a szexmegvonás. Ez hülyeség és gyerekes dolog. A másik meg hogy ilyen fszságok miatt hiszik azt a férfiak, hogy a nők nem élvezik a szexet, nekünk ez inkább csak valami kötelező dolog amit le kell tudni. Egy normális egészséges nő vágyik a szexre és élvezi azt. Tehát nem tudom mi értelme van szívatni magát is az ilyesmivel. Nem mellesleg a szexet, ami egy intim dolog, valamiféle eszközzé degradálja, amit taktikai célokra használ fel. Eleve rossz hozzállása van a szexhez az ilyen nőknek szerintem.

Egyébként ha van itt olyan nő, aki szokott ilyet csinálni, elmagyarázhatná, hogy pontosan mi is zajlik ilyenkor a fejében. Kíváncsi lennék, hátha megértem

24N

2021. szept. 1. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:
62%

Nálam bevetette ezt a fegyvert az asszony. A második után az ágyam átvittem a másik falhoz. Nézett nagyot. Megoldottam mással, ő is, elváltunk.

A szex nem jutalom, vagy büntetés, hanem békülés kellene hogy legyen. Jól döntöttem!

2021. szept. 1. 22:39
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Van nő, aki ezt alapból így használja.

Általában olyan alacsony a libidója, hogy őt annyira ez nem is érdekli, inkább csak szolgáltatásnak tekinti.

Szolgáltatás meg csak a jófiúknak jár!

2021. szept. 1. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!