Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik megkérdezni prostitól, hogy mennyi idős valójában?
Engem nem érdekel a kor, attól hogy fiatalabbnak hazudja magát még nem fog jobban kinézni…
Viszont nagyon sok lány fiatalabbként hirdeti magát.
Például egyről tudom, hogy 86-os születésű, de 22 évesnek hirdeti magát.
Tényleg fiatalabbnak néz ki a koránál (a friss képei alapján), na de azért nem ennyire.
Én 23 éves vagyok, tapasztalataim szerint Ők mindig megkérdezik a találka elején a vendég korát.
Nekem speciel kellemetlen, hogyha el kell játszani, mintha azt hinném hogy Ő fiatalabb nálam, holott sokkal idősebb.
Szerintetek, hogyha megkérdezem még a telóban, hogy “figyi, amúgy hány éves vagy valójában”, akkor elmondja az igazat, illetve nem fog besértődni?
#20. Ha a kora is a “portéka” része, akkor szerintem az illem nem játszik.
#21. Ez jó ötlet.
Mi az hogy nem illik? pénzt sem illik baszásért elfogadni, szóval ennyit az illemről.
Én simán megkérdezem bármelyik nőtől. :D
#24!
De ezzel éppen azt írtad le, hogy nem illik, de megkérdezed. :D
Amúgy illedelmesen bármit meg lehet kérdezni. (OK, parasztként is, de nem biztos, hogy ugyanazt a választ kapod.)
Szerintem megkérdezheted, csak a pofázdba fog hazudni ugyanúgy.
Neki nem az az érdeke, hogy kijelentse a korát, őt sajnos pont nem érdekli mit szeretnél, annak ellenére, hogy szolgáltatást veszel tőle - sőt igazából a szolgáltatása része a hazugság, hiszen azt is eljásza, hogy szexuálisan vonzó vagy számára.
Meg a munkájukhoz a kornak nem sok köze van. Legfeljebb az, hogy mind a két fél legyen nagykorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!