Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Illik megkérdezni prostitól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik megkérdezni prostitól, hogy mennyi idős valójában?

Figyelt kérdés

Engem nem érdekel a kor, attól hogy fiatalabbnak hazudja magát még nem fog jobban kinézni…

Viszont nagyon sok lány fiatalabbként hirdeti magát.

Például egyről tudom, hogy 86-os születésű, de 22 évesnek hirdeti magát.

Tényleg fiatalabbnak néz ki a koránál (a friss képei alapján), na de azért nem ennyire.

Én 23 éves vagyok, tapasztalataim szerint Ők mindig megkérdezik a találka elején a vendég korát.

Nekem speciel kellemetlen, hogyha el kell játszani, mintha azt hinném hogy Ő fiatalabb nálam, holott sokkal idősebb.

Szerintetek, hogyha megkérdezem még a telóban, hogy “figyi, amúgy hány éves vagy valójában”, akkor elmondja az igazat, illetve nem fog besértődni?

2021. aug. 31. 18:37
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
49%
Mindenki fiatalabbnak hazudja magát. Illik megkérdezni. Én is kérdeztem már, de nem telefonban.
2021. aug. 31. 18:39
 2/28 A kérdező kommentje:
Csak ha meg élőben kérdezem, akkor azt fogja hinni, hogy azért kérdezem mert öregnek néz ki.
2021. aug. 31. 18:42
 3/28 anonim ***** válasza:
90%

Miért kellene megkérdezni a korát ??

Ez semmit nem változtat rajta.

2021. aug. 31. 18:45
 4/28 anonim ***** válasza:
89%
Ne úgy kérdezd, hogy azt higgye.
2021. aug. 31. 18:45
 5/28 A kérdező kommentje:

#3. De változtat, mert egyrészt mi van akkor ha engem pont az izgat, ahogy egy idősebb nő áll hozzá egy fiatalabb férfihoz?

Ha nincs kimondva, akkor nem ugyanolyan…

Illetve még az is előfordulhat, hogy Ő elkezd amiatt feszengeni a fiatalabb férfi jelenlétében, hogy “jajj a hirdetésben még nála is fiatalabb vagyok”.

Ha egy 60 éves pasas megy egy egy 30 éves nőhöz aki 25 évesnek hirdeti magát, akkor tényleg tök mindegy…

De vannak olyan szituk ahol nem.

2021. aug. 31. 18:49
 6/28 anonim ***** válasza:
86%
Amelyik 16-17 évesen tolja, az jellemzően idősebbnek szokta magát mondani :D :D :D
2021. aug. 31. 20:06
 7/28 anonim ***** válasza:
73%

Bármilyen nőtől csak akkor kérdezzük meg a korát, ha komoly kapcsolatba kezdünk vele.

Ha téged az izgat, hogy egy-két évvel idősebb a ribi, vagy eleve számít nekd egy-két év ide vagy oda, akkor még nagyon éretlen vagy ezekhez a dolgokhoz.

2021. aug. 31. 20:29
 8/28 anonim ***** válasza:
96%
Nőtől nem illik megkérdezni a korát. A prosti is nő, tehát tőle sem. Amúgy is az a fontos, hogy mennyinek néz ki, nem?
2021. aug. 31. 20:33
 9/28 anonim ***** válasza:
10%

7!

”Bármilyen nőtől csak akkor kérdezzük meg a korát, ha komoly kapcsolatba kezdünk vele.”

Mi ez a baromság? A kr.va nem nő.

”Ha téged az izgat, hogy egy-két évvel idősebb a ribi, vagy eleve számít nekd egy-két év ide vagy oda, akkor még nagyon éretlen vagy ezekhez a dolgokhoz.”

Inkább te vagy éretlen még a kommenteléshez is.

2021. aug. 31. 20:41
 10/28 anonim ***** válasza:
7%

8-as!

”A prosti is nő, tehát tőle sem”

A prosti nem ugyanolyan nő, tehát tőle illik.

2021. aug. 31. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!