Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Illik megkérdezni prostitól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik megkérdezni prostitól, hogy mennyi idős valójában?

Figyelt kérdés

Engem nem érdekel a kor, attól hogy fiatalabbnak hazudja magát még nem fog jobban kinézni…

Viszont nagyon sok lány fiatalabbként hirdeti magát.

Például egyről tudom, hogy 86-os születésű, de 22 évesnek hirdeti magát.

Tényleg fiatalabbnak néz ki a koránál (a friss képei alapján), na de azért nem ennyire.

Én 23 éves vagyok, tapasztalataim szerint Ők mindig megkérdezik a találka elején a vendég korát.

Nekem speciel kellemetlen, hogyha el kell játszani, mintha azt hinném hogy Ő fiatalabb nálam, holott sokkal idősebb.

Szerintetek, hogyha megkérdezem még a telóban, hogy “figyi, amúgy hány éves vagy valójában”, akkor elmondja az igazat, illetve nem fog besértődni?

2021. aug. 31. 18:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
63%

9-10!

De a ribi is nő.

"... tehát tőle illik."

Ugye tudod, hogy ezzel az írtad, hogy akkor járunk el helyesen, ha mindig megkérdezzük? :D

"Inkább te vagy éretlen még a kommenteléshez is."

És milyen szépen kifejtetted, hogy miért gondolod így!

Ja, nem! :D

2021. aug. 31. 21:03
 12/28 anonim ***** válasza:
5%

11!

Nem ugyanolyan nő.

2021. aug. 31. 21:09
 13/28 A kérdező kommentje:

Aki 35 éves (86-os) és 22 évesnek mondja magát, az nem 1-2 év.

És sokan kamuznak 5-10 évet.

Engem zavar, mint fiatal vendéget, hogy az van a levegőben hogy egyidősek vagyunk, de közben sejtem, hogy sejti, hogy tudom hogy idősebb, stb.

Ha a valós korral hirdetné magát, s tetszene a képeken, ugyanúgy elmennék hozzá.

Nem is értem ezt a kor letagadósdit, ha idősebb mondja hogy fiatalabb, akkor azzal tulajdonképpen egy öregebbnek kinéző fiatalnak hazudja magát, ami egy negatívum ha valaki fiatalon néz ki idősebbnek…

Jobban járna, hogyha idősebbnek hazudná magát, akkor azt mondanák a férfiak, hogy “le a kalappal, évekkel fiatalabbnak nézel ki”.

2021. aug. 31. 21:30
 14/28 anonim ***** válasza:
65%

#13!

OK, azt már tudjuk, hogy semmit nem értesz. :)

Egy 40-es férfi tudja, hogy alanyi jogon esélye sincs már egy 22 éves nőhöz. 40+ évesen igenis benne van az emberben, hogy olyan fiatal lánnyal akar együtt lenni, akit már sosem kaphat meg. Ezért is hazudhatnak a korukról.

De nekem volt már 9 évvel idősebb barátnőm, mert max. 1-2 évvel néztem idősebbnek. Fene sem gondolta volna.

Engem mindig 7-9 évvel fiatalabbnak néznek. Ha elmondom a koromat, azt hiszik, hogy hazudok.

2021. aug. 31. 21:48
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

14!

”Egy 40-es férfi tudja, hogy alanyi jogon esélye sincs már egy 22 éves nőhöz. 40+ évesen igenis benne van az emberben, hogy olyan fiatal lánnyal akar együtt lenni, akit már sosem kaphat meg.”

Itt inkább te nem értesz semmit.

2021. aug. 31. 21:57
 16/28 A kérdező kommentje:

Azt értek, hogy a véncsontok miatt ez az érdekük, de pont lesz@rom.

Engem meg zavar…

2021. aug. 31. 21:59
 17/28 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon beakadt nálad ez a kor kérdés.

És mi van ha nem mond igazat?

Úgy se tudod meg hogy mennyi valójában, ha nem akarja.

2021. aug. 31. 22:05
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

#15!

Megint szépen kifejtetted az indoklásodat!

Ja, nem! :D

2021. aug. 31. 22:06
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

17

De, ha megnézi a személyiét.

2021. aug. 31. 22:08
 20/28 anonim ***** válasza:
86%

Ha akarsz egy pofont akkor bátran kérdezd meg. Vagy legfeljebb drágább lesz a munkadíj nála. :'D

Mert azt ugyebár tudjuk és sokan le is írták, hogy nőktől nem illik a korukat megkérdezni. És mindegy ki mit mond, a prostituáltak is nők.

2021. szept. 1. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!