Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már így magát?
Pl ha végig görgetem a fb vagy insát akkor mindig az az érzésem milyen egy béna vagyok. Nincs barátnőm vagy valami "szilárd" megjelenésem, ha mondhatom így. Egyszerűen nézem a saját képeimet és egy luzernak érzem magam. Egy olyan férfinak aki egyszerűen más férfiak mellet fiúcska a nők szemében. Azt hiszem nekem voltak ábrándjaim a női nemről, de igy útólag elnézve azok is a 19. századból kotorhattam ki. Én a mai női viselkedést nem tudom hova tenni. Megrémit, riaszt hogy ennyire alpáriak néha, és a saját szerepemből kiénekelnek mint férfit.
Egy oylan srác vagyok aki nem tudja megélni a férfi principiumát / mivoltát pont emiatt s mert állandóan ignorálnak a nők.
Kérdésem: Más is küszködik ilyesmivel? Másnak is elmegy az önbizalma egy kis instázás után, ha a tükörben nézegeti magát? Járok sportolni de ott is csak bénázom...
Egyébként azt hiszem a kiégésen rég túl vagyok. Sokáig nagyon fájt, hogy a tini kori szerelmet nem tudtam megélni sehogy sem. Csak mindig viszonzatlanul és fájóan, megalázva.
Más fiúnak / lánynak van hasonló problémája?
Az a fő problémád, hogy másokhoz hasonlítod saját magad. Ezt tilos! Ez egyenes út a depresszióba.
Az insta, facebook stb közösségi oldalak nem a valóságot mutatják. Csak egy-egy boldog/tökéletes pillanatot egy ember életéből.
Ha nem tetszel magadnak, változtass. Kérd ki emberek véleményét. Lehetőleg idegenekét. A barátok, a család úgy lát jónak, ahogy vagy.
És ne keseregj, hanem próbáld meg élvezni az életet úgy, ahogy éppen van. Ne mindig a jobbra vágyj, hanem értékeld azt, amid van.
Az instára és facebookra mindenki a legjobb formáját fogja kitenni és olyan dolgokat oszt meg amivel felvághat.
Nekem eddig az volt a tapasztalatom hogy azok az emberek akik kitesznek 100 képet a szerelmükkel és ott nyálaznak egyet azoknak valami nem stimmel a kapcsolatukban, a környezetemben mindig az ilyen emberek szakítottak hamar.
Nekem nem egy ismerősöm van aki a facebook/insta képein és a való életben ég és föld, még csak nem is hasonlítanak.
Szóval emiatt ne legyen kevesebb az önbizalmad, ne higyj el mindent amit ott látsz.
az felvagas hogy kiraknak az emberek nyaralos kepet, vagy ha eljutottak valami szep helyre? nyilvan nem azt a havi 1 veszekedest fogja senki se feltenni instara, de ne mondjuk mar azt hogy szinjatek az emberek elete instan.
nyilvan tisztelet a kivetelnek.
Mit találsz alpárinak, vagy riasztónak a mai nőkben?
Ha a 21.századi divatkurvákra gondolsz, akkor eddig csak rossz helyen kerested a lányokat.
Én sem jutok puncihoz, de én belátom hogy ez nagyrészt az én hibám…
Bár vannak olyan hibáim, amelyek rajtam kívül álló okokból vannak jelen és nagyon nehéz őket megváltoztatni.
De mégsem vélekedek így a női nemről mint Te…
Az insta, meg a tiktok nem reprezentálja a valóságot.
Ne a szociálismédiából indulj ki, hanem menj és tapasztald meg a valóságot.
Tudom, hogy nehéz, nekem sem megy vagy alig megy…
De meg kell próbálni.
A hibás következtetéseidet meg felejtsd el, mert nincs valóság alapjuk…
Bár sokkal könnyebb azt mondani, hogy van.
23/f
"Egy oylan srác vagyok aki nem tudja megélni a férfi principiumát "
Mégis milyen princípiumra gondolsz te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!