Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már azt, úgy váratlanul, hogy ki akarja élni magát mert nem élt eleget?
31 vagyok (férfi mielőtt jönnének az üzenetek, vagyis jöhetnek csak ne Józsibácsitól :D ) egyszerűen pár hónapja az tört rám, hogy valamit csinálni kell, egyedülálló vagyok nem is voltak kalandjaim, csak kapcsolatom ezelőtt és most egyszerűen azt se tudom eldönteni hogy kapcsolatot szeretnék, vagy csak kalandot....
Exem idősebb volt mint én és így nem is voltam nálam fiatalabbal, mármint aki huszonéves lány és egyszerűen éget az érzés , hogy ez nekem kell ...
Árnyoldala a dolognak, hogy lehetőségem meg nincs ismerkedni pláne ezzel a korosztállyal mert haverokkal szinte nem járunk sehova mert nekik "nincs kedve" ..... Ez egyszerűen őrjítő amikor csinálnál valamit és nem tudod.... mintha meg lenne kötve a kezem.
Nem mondanám annak.... elköteleződéssel sose volt bajom, mindig tudtam mit akarok.... ez csak egyszerűen kb https://www.youtube.com/watch?v=nqmvzbgg7U8 :d nem tudom ez jutott eszembe erről :D
Belül érzem, hogy ami most van az nem jó , kell valami pörgés , eleve ilyen típus vagyok, aki többet pofázik amúgy is a kelleténél... csak a munkahelyen általában le tudom kötni az energiáimat ami most nincs meg... és még társaság sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!