Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok (én is férfi vagyok) nektek számít egy lánynál, hogy hány pasival volt?
Leginkább abban az esetben ha komoly kapcsolat a cél. Illetve az számít e ha volt már dolga fekete pasival vagy volt e két pasi egyszerre?
Persze el tudom képzelni, hogy sok nő hazudik ehhez hasonló dolgokról a múltjával kapcsolatban de mit lehet tenni.
Hát figyelj ha korához képest nagyon sok sráccal volt akkor abból azért lehet valószínűsíteni dolgokat. Saját tapasztalat sajnos, 17 éves barátnőmnek 6. voltam és megcsalt. Szóval aki nagyon sokkal volt, abban nem biztos hogy tudnék bízni annyira hogy vele tervezzek hosszútávon. Viszont igazából nem vagyok elítélő velük szemben, szexkapcsolatra kiváló az ilyen tapasztalt csaj.
20F
😆 figyelj azért nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz hogy rájöjj: aki szintén összevissza dugott mindenkivel az nem csoda hogy nem mondja azt hogy "nekem csak az kell aki 1-2 partnerrel volt" mert az elég durva álszentség lenne.
Csak az szàmít hogy komoly, tartós kspcsolatokban volt e.
Ha qlkalmizott, rbanckodott akkor kuka
8
Nyilvàn .... ha egy drogos prosti lett volna a múltban az sem érdekelne .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!