Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapból 5 cm állva meg 8, ez kicsinek számít? Félek hogy kihatással lesz a nemi életemre!
Hát, nekem lankadtan 9cm.
Ha jól használod, és a lány szuperérzékeny, és rövid, szűk, akkor nem lesz gond.
Ezt találtam neked:
expander kérdése:
Tisztelt Doktor Úr! A kérdéseim a következők: 1, Ön melyik expander eszközt ajánlja? 2, A hosszabítás nem megy a vastagság rovására? Válaszát előre is köszönöm!
Török Alexander Urológus szakorvos 2016.
09.
05.
Kedves Érdeklődő. Olyan expandert ajánlok, amelyik a makkot tolja előre. A gyártó nem érdekes, ezek egyformák. Az élő szövet nem úgy nyúlik mint a tészta. Tehát nem vékonyodik el mert szövetszaporulat jön létre. Üdv.
Andro kérdése:
Tisztelt Doktor Úr! Az expander-módszerről szeretnék kérdezni, mégpedig azt, hogy ez mennyire hatásos? Egy dolgot biztosan tudok róla, mégpedig azt, hogy kényelmetlen, de némi kitartással ez talán nem jelenthet akadályt. Az igazi kérdésem tehát az, hogy mennyiben hatásos (mivel az ígért 3-5 cm-et túlzásnak érzem), és károsodást okozhat-e. Előre is köszönöm válaszát!
xxxxx yyyyyy Urológus szakorvos
Kedves Érdeklődő. Az expander módszer hatásos. Azonban 2-2,5 cm.-re lehet biztosan számítaní, és a kb 6 hónapos használat után még hetente egy emlékeztető kezelést be kell iktatni. Üdv
Szerintem meg no.
Enyem akkor nagyobb volt allva mar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!