Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak és mit tegyek ha ez beindít?
22/21 évesek vagyunk, 3 éve együtt a barátnőmmel. A nyáron mivel mind a ketten nagyon elfoglaltak voltunk és egyébként is kicsit úgy éreztük hogy elfáradt a kapcsolat, megbeszéltük hogy szünetet tartunk pár hónapra. Tudom kicsit gyerekes de reménykedtünk hogy hátha jót tesz a kapcsolatnak.
Kb 3 hete megint összejöttünk és tényleg jobbnak tűnik a dolog, de múlt héten elmondta, hogy egy buliban, miután elég sokat ivott, kiverte egy srácnak akit nem is ismer. És baromira meglepődtem magamon, mert nem hogy megharagudtam volna, hanem kimondottan izgató hatással volt rám. Ő nagyon sajnálta és mondta hogy nem lesz ilyen több. De az a furcsa hogy most már..igazából nagyon beindította a fantáziámat a dolog és örülnék ha csinálná megint, akár úgyis hogy én ott vagyok.
Egyáltalán felvethetek ilyet vagy totál hülyének nézne? Azt hogy mik a hosszútávú tervek a kapcsolattal nem tudom, egyenlőre csak így elvagyunk egymással de azt tudom hogy régen indított be ennyire bármi is. Van olyan aki ilyesmit próbált már? Megéri ezt megpróbálni felhozni neki, és kiélni, akkor is ha esetleg tönkre tenné ezt a kapcsolatot?
Ha 'szünet' volt, akkor nem megcsalás nem? Vagy nem tudom pontosan mit beszéltetek meg. Mondjuk szerintem még mindig jobb, mintha a szájába vett volna egy random farkat gumi nélkül. Szóval ez mondhatni lightos volt, ha igaz hogy csak ennyi történt.
Amúgy én nő létemre is ilyen vagyok, bizonyos határokig és kereteken belül felizgat, ha a párom más nőt használ (igen, kifejezetten használ). Nem sokan nyitottak erre, nekem egyik párom se akart hallani még a lányos hármas szexről se, nem hogy ilyenekről. De egy próbát megér a dolog, legyél őszinte. Ha normális a csaj, akkor nem akad ki, max meglepődik és nemet mond ha nem tetszik neki. De nem fog elítélni. Ha meg rosszul reagál, lehet nem ő a megfelelő lány (és akkor a kapcsolat kisiklása is ezt támasztja alá, nem kell erőltetni)
N
Szia!
Írj, beszéljünk, ismerős érzés, amit leírtál :)
28 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!