Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány a lánnyal megcsalásnak számít?
Persze hogy megcsalás, mivel másik emberrel került intim közelségbe. Más kérdés h nők között ezt nem szokták olyan szigorúan venni általában a pasik, vagy még be is jön nekik a gondolat.
Az, hogy te ezt hogyan értékeled az rajtad múlik. Mindenkinek máshol van a határ abban, h mi számít megcsalásnak. Ha rosszul esett neked ez, akkor mondd meg párodnak h ne csináljon ilyesmit a jövőben semmilyen nemű emberrel
N
Hivatalosan az megcsalás, ha a hátad mögött, tudtod nélkül mással kerül intim közelségbe (csók, orál szex(valaki szerint a puszi, ölelés is, de szerintem az még belefér egy baráti viszonyba is)).
Ugyanakkor, ha a lány bánja/egyszeri alkalom volt, esetleg te nem bánod, csak elgondolkodtál, szerintem megbocsátható. Ha zavar, mindenképp beszélj vele, és mondd meg neki, hogy lehetőleg ne tegyen ilyet a jövőben.
Számomra nem megcsalás ami azonos neművel történik .
Engem maga a puszta tudat is izgat.
Az egész logika már ott megbukott, amikor azt olvastam, hogy:
"Barátnőm egy másik lánnyal (az egyik barátnőjével) smárolt, de mindkettem heterók."
Ez olyan, mintha azt mondtam volna, hogy megb@sztam egy kisfiút, de nem vagyok pedofil... :-)
(...végülis ha lapáttal b@sztam szájba, akkor tényleg nem... :-))
NEKED megcsalás? Ez a lényeg. Hogy a kapcsolatban lefektetett határokat átlépi-e az illető.
Engem pl nem lehetne megcsalni így, mert megmondtam a páromnak hogy azonos neművel azt csinál amit akar (persze nem árt ha legalább tudok róla).
Gondolom ő sem örülne ha a háta mögött más pasikkal smárolnál meg tapikáznál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!