Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
Megcsalás ha erotikus masszázsra mész el úgy, hogy van párod?
Indokoljátok is kérlek.
Nekem nem lenne az.
Mert teljesen más szerintem hogy egy nővel tart kapcsolatot chatelgetések pluszba, jön hozzá vagy ő megy hozzá, az életükrol is beszélgetnek ismerkednek meg stb szoval ami még szexen felul van, mint az, hogy bemegy fizet 1 ora szolgáltatast es ennyi.
Számomra biztosan megcsalás, ha a barátnőmet egy masször ujjazná, meg simogatná a csiklóját.
Nem is értem a kérdést, kiben merülhet fel a kétség...
Én nő vagyok, nem járnék ilyenekre.
1.
Szerintem ez szexuálisnak számít, szóval ha a háta mögött teszi, akkor igen, az.
Hát ha nyitott a kapcsolat meg tud róla, annyor nyilván nem.
A válasz egyszerű és állandó. Az számít jelen társadalmi környezetben megcsalásnak, amiben előzetesen nem egyeztek meg a pár tagjai. Ez a norma. Ezért felesleges ez a kérdés és a hasonló kérdések még vagy 20 évig.
A norma azonban nem fix. Hanem a társadalmi megállapodástól függ.
Lehetne az is, hogy elmész szexuális masszásra, szexre, mert végül is a kapcsolat elején nem mondtátok ki ezeket tételesen, hogy nem lehet.... (legálabbis a legtöbb helyen ezt nem mondják ki, evidencia, hogyha együtt vagytok, mással nem dugtok, orál, petting sincs), de jelenleg még fordított a felállás.
Én engedném. Ez egy szolgáltatás, amiért fizetsz, nem lesz belőle rendszer, ki lehet próbálni. A megcsalás nálam akkor kezdődik, ha randik vannak és érzelmek bontakoznak ki és ez együtt jár a titkolozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!