Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalásnak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Megcsalás ha erotikus masszázsra mész el úgy, hogy van párod?

Indokoljátok is kérlek.

2021. febr. 23. 06:50
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

Nekem nem lenne az.

Mert teljesen más szerintem hogy egy nővel tart kapcsolatot chatelgetések pluszba, jön hozzá vagy ő megy hozzá, az életükrol is beszélgetnek ismerkednek meg stb szoval ami még szexen felul van, mint az, hogy bemegy fizet 1 ora szolgáltatast es ennyi.

2021. febr. 23. 06:58
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem tetszene ha más előtt meztelenkedne a párom. De kérdezd meg az Ő véleményét, mert nem a mienk számít... Amúgy meg nem is értem minek ilyen szolgáltatás neked, ha tudsz kivel szeretkezni. 19F
2021. febr. 23. 07:09
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Számomra biztosan megcsalás, ha a barátnőmet egy masször ujjazná, meg simogatná a csiklóját.

Nem is értem a kérdést, kiben merülhet fel a kétség...

2021. febr. 23. 07:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen az. Az erotikus masszázs a szex része. Azt pedig csak a párommal csinálom.
2021. febr. 23. 07:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, nem járnék ilyenekre.

1.

2021. febr. 23. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Annak.
2021. febr. 23. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ez szexuálisnak számít, szóval ha a háta mögött teszi, akkor igen, az.

Hát ha nyitott a kapcsolat meg tud róla, annyor nyilván nem.

2021. febr. 23. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:
67%

A válasz egyszerű és állandó. Az számít jelen társadalmi környezetben megcsalásnak, amiben előzetesen nem egyeztek meg a pár tagjai. Ez a norma. Ezért felesleges ez a kérdés és a hasonló kérdések még vagy 20 évig.

A norma azonban nem fix. Hanem a társadalmi megállapodástól függ.

Lehetne az is, hogy elmész szexuális masszásra, szexre, mert végül is a kapcsolat elején nem mondtátok ki ezeket tételesen, hogy nem lehet.... (legálabbis a legtöbb helyen ezt nem mondják ki, evidencia, hogyha együtt vagytok, mással nem dugtok, orál, petting sincs), de jelenleg még fordított a felállás.

Én engedném. Ez egy szolgáltatás, amiért fizetsz, nem lesz belőle rendszer, ki lehet próbálni. A megcsalás nálam akkor kezdődik, ha randik vannak és érzelmek bontakoznak ki és ez együtt jár a titkolozással.

2021. febr. 23. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!