Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek attól számítva , hogy behatoltok egy nőbe , meddig tart az aktus az elélvezésig ?
Figyelt kérdés
Ez az idő előre haladtával növekszik , vagy le rövidül ?
Esetleg maga az aktus hossza , mennyire függ nálatok az egyes pózoktól ?
2021. aug. 29. 19:04
11/18 Á.Zoli válasza:
Próbáljátok úgy kezdeni, ha meg tudjátok beszélni, hogy kezdje ő az örömszerzést, anélkül, hogy viszonoznád, és mikor sikerül az első orgazmusod, akkor csatlakozol be a játékba. Ha még így is elmegy, akkor pihenjetek rá 15 percet, tusolás stb. És kezdődhet újra 😉💫
12/18 Á.Zoli válasza:
Pózok. Ahol ő irányít, nagyobb eséllyel tudná kontroll alatt tartani a helyzetet.
13/18 anonim válasza:
2-10 perc. Sok mindentől függ,de a póztól is, igen.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm , hát igyekszek megbeszélni vele ezt a szex dolgot , hogy mindkettőnknek jó legyen . Remélem sikerül .
2021. aug. 30. 05:28
15/18 anonim válasza:
Legrövidebb 4perc volt, a leghosszabb meg kb 90. Általában 15-30perc
16/18 A kérdező kommentje:
Uh , pont annyi kellene nekem is, ha párom 15 - 30 percig bírná , akkor nem hiszem , hogy problémám lenne . Irigylésre méltó a teljesítményed .
2021. aug. 30. 18:12
17/18 anonim válasza:
Az én párom pont sokallja. Pedig neki is szokott kelleni ennyi idő a hüvelyi orgazmushoz.
18/18 A kérdező kommentje:
Érdekes , én meg pont igényelnék ennyi időt .
Hiába , nem vagyunk egyformák mi emberek .
2021. aug. 30. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!